|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
11-01-2008, 20:31 | #1 | ||
Kü... Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 27 |
kisla yaz gibiydik sen kar tanesi ben günes çözmek zor bu buzlari yalvarsam ne farkeder çocukça kavgalar bunlar mazeretler sebebimiz olmus yabanci gözler kisla yaz gibiydik hep aramizda bir yaris belki sen birinci ya da ben ne farkeder çocukça kavgalar bunlar mazeretler sebebimiz olmus yabanci gözler bir küçük yagmur damlasi kadar degerim yok mu sende güz ayrildigimiz gündür kimbilir kaçi bitmis göz yasi yok bende YaLın....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
|
11-01-2008, 20:35 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 17 | UNUTAMAM Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar …
__________________ DOSTU DA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ... SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN!!! | ||
12-01-2008, 02:30 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 27 | Bırakmaz yakamı hıc bır ask Sonunda ne oldu bıze bak Ayrılmak ıcın cok erken Yarım kalacak sevdalar Ayrılmak ıcın cok erken Can dayanır mı buna derken Basımı koydugum kucak nerde Salıp kurtul benı derde Bedenden koptum bı pare Elın de tas olacak bak Yanındayken ben bı care Yasanmaz olmus sevdalar Saatler durmus gozumde Ellerım buz gibi oldu bak Ates tenınde nafılehasretlık cekılmıyor Bu soguk gecelerde Sensız hiç yasamadım kı Bu kohne bos sehırde
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
12-01-2008, 02:38 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | Yarım gönelle bir öpüş Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan olum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. Kollarım yazmakta bitab düştü Aç uçan akbabalar haince yavruyu bölüştü. Sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü. (tir tir) Huzrum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü. Benim sabırla aram açık. Kibirle yatıya kalanı Tutar hıçkırık. Hasımlarımın kıçıkırık. Güvenimin beli fıtık. hazinelerim sen de batık. Saf ve duru. Benim adımı rapin oğlu koydu elim, kaşım çatık Bir virüsüm var tam salgınlık, etrafın sarılır En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın!... Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur Aylak saat durur. Üzerime düşme önüme düş Sindir kırılır kurulan düş, bir masal doğuş-ölüş Bir bilet gidiş-dönüş, yarım gönülle bir öpüş Elime düşme bu bir dövüş, tangır tungur düştü kömüş Ağız torba olda büzüş. Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime yutsun dalgalar bırak beni Tersten esse rüzgar hoş, benim onunla aram iyi En miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri Her insan sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi Dayanmaya mecbur muyum sanki? Canımı yakanın canını yaktım Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar Bizi haydutlar. Sagopa Kajmer - Kolera | ||
12-01-2008, 02:40 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | YAĞMURLAR Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme…
__________________ DOSTU DA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ... SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN!!! | ||
12-01-2008, 02:45 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Bir Aşk Hikayesi - Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesiSİYAH BEYAZ film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu güller senin için Bu gönül bizim için Hiç üzülme ağlama Sen gülümse daima Bizimkisi bie aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Hüzünlü sonbahar kapısından Çıkmak gibi aydınlığa biraz
__________________ DOSTU DA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ... SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN!!! Konu arzu34 tarafından (12-01-2008 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
14-01-2008, 19:53 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 27 | Sessiz, dipsiz, kör sağır geceler. Derdim çok, dermanım beter. Gözüm yoktu, hiç bir şeyde. Tek dileğim, saklıydı sevgimde. Onuda aldın, çektin, gittin. Beni yaban ellerde, ezdin<a href="http://www.sozarsivi.com/">Aşkın Ölüm Kokuyor</a> geçtin. Buna hakkın yoktu.. Allahın aşkına, bir kez doğru söyle. Hiç mi? hatrım da yok o yalan kalbinde. Beni öldürsünler, vermesin ellere. Diyen, sen değilmiydin? Şimdi sen yoksun ben, En çıkmazlardayım. Yolumu bulsamda, Kendim karanlıktaytım. Acımasız hasret, sırtımdan vuruyor. Aşkın ölüm kokuyor...
14-01-2008, 19:57 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | dumansız sigaranın köpuksuz biranınn sensiz su hayatın taaaa ... | ||
14-01-2008, 20:29 | #10 | ||
Yavru Kartal Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 | seni aşksız bırakmam üşüdüm diyosan güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |