![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Children Of Bodom favori gruplarım arasındandır harika bir grup olduğuna inanıyorum Obituary...Megadeath..Metallica..Death..Testament gibi bir çok grubu önere bilirim sizlere... kesinlikle dinlemenizi öneririm
__________________ _BEŞİKTAŞ'M_ Deniz Gezmiş (L) S u s ^ q u N 'mmmm | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden başka Metalci varmış forumda bu bile güsel..Children of Bodom ve Metallica dışındaki diğer gruplar bana pek hitap etmiyo..Ben daha çok metalcore,death,melodic death dinlerim.. Benim tavsiyelerim ; Killswitch Engage All That Remains Lamb of God Chimaira Soilwork As I Lay Dying Parkway Drive Caliban The Sorrow... Daha çok sayabilirim ama en BABA gruplar bunlardır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Childrin of Bodom çok iyi bir gurup. Ancak ilk tercihim metalica dan yana! Megadeth te dinliyorum ama metalica kadar değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | yabancılardan metallica...testament...therion..anathema..my diying bride..savatage..deep purple..in flames..cradle of filth..stratovarius...opeth..manowar..haggard yerlilerden de öneriler..pentagram..hazy hill..infected..asafated..ascreaus..cenataph..deat h oath..metalium..radical noise..nekropsi gerisiyle açıkçası pek ilgilenmiyorum.. \m/
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! Konu the_pentagram tarafından (03-07-2009 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |