![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gamze ve Kıvılcım-Umutsuz aşk Gök yüzünden kayan bir yıldız gibi çaresiz umutsuzum uykusuz kalmış bir bebek gibi mutsuz huzursuzum..Unutamıyorum alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz nefes almak zor geliyorrr.. uyuyamıyorum göremiyorum duyamıyorum sensiz ardına bakmadan gittin..Denizsiz kalmış bir balık gibi çırpınıp duruyorum..Güneşsiz kalmış bir çiçek gibi gittikçe kuruyorum..Unutamıyorum alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz nefes almak zor geliyorrr.. uyuyamıyorum göremiyorum duyamıyorum sensiz ardına bakmadan gittin.. Gittiğin günden beri çok yanlız tutarsızım sahip olduğum şeyler belli aslında sonunda ben yine yanlızım herşey başlamadan biter bende karanlıktan aydınlığa tek adım yine söndü tüm ışıklar yine bitti tüm umutlar her yeni doğan güne başlıyorsam seninle birlikte ve sen bilmiyorsan sevildiğini bir yerlerde sana sesleniyorum seni seven biri var ardına bakmadan gittiğin bu şehirde.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #132 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bıkmışım her gün aynı teranelerden ben Bir iki yalancı ve sahtekar Yoldan saptıran imtihanlar Kana kana kanıyorlar Bak sağım solum önüm arkam gafil Hüzün kuyusuna gark olur aciz İçim acır sahibi meçhul herkes Bu sahibinin sesi merkez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #134 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sonkez gölgemden gölgen koptu Hemde çok derinden Sesin yok Tenin Yok Sensizlik sonkez Tüm o sevgilerimi geri ver Bırak yoruldum çok Yolun açık olsun kimse geri dönmez... Hayko Cepkin
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ayrilmam Hadi kov beni yureginden Hiç bir yereye terk etmem Seni zar zor buldum ben Asktan vazgeçmek yok Olsemde terk etmem Seni zar zor buldum ben Gidecegim çok yer yok Asktan vazgeçmek yok Serdar Ortaç
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi durma ağla...ağla Yaşlar kurur zamanla Ağla... Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarımda... Hadi durma ağla..ağla Yüzünü ıslatmasan da Ağla... Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarımda... Konu öznur_bjk tarafından (16-02-2009 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #137 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zarar yerine ilham veririm ben Karakterim bu Hızlı karar veririm Bırak beni de gideyim der gibi bakar Boş bakan gözlere bu gözlerim Ne başbakan ne de şaklaban olmak istedim Yapacağım en iyi işti Rap Herkes işini yapsaydı zaten Ekşimezdik bu kadar hiç Ab-ı hayat suyundan içmiş gibi yaşıyor herkes Sanki kafaya dikmişcesine yaşıyor herkes Yerli plaka onu ezmez sanıyor Yer yerinden oynarcasına gelen Rap bu bak Masaya bir tabak daha koyun Ama benim etimi yemek zor oyun Çünkü ben bir kurdum, siz koyun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ERHAN GÜLERYÜZ YAĞMURA YÜRÜYORUM Evden çıktığımda akşam oluyordu İçimde bir yara hala kanıyordu Gözüm dalıp dalıp o günlere gidiyordu Elim kolum bağlı her yanım titriyordu Tam bu akşam böyle seni düşünürken Çisil çisil bir yağmur başladı şaka gibi Ağlasam kimse anlamaz Yüzüm gözüm sırılsıklam Ruhumu söndürsün yağmur yanıyorum Allahım Yağmura yağmura yürüyorum inadına inadına Yağmura yağmura yürüyorum inadına inadına Unut unut istersen unut unutabilirsen beni Avut avutabilirsen avut yağmurla kendini
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Sagopa Kajmer | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |