![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | elbet birgün ölücez BEŞİKTAŞ toprak olup gidicez BEŞİKTAŞ ölmekten korkan g*ttür, sensizliğin korkusu sardı dört bir yanımı BEŞİKTAŞ allahtan tek dileğim şampiyonluk görmeden almasın şu canımı BEŞİKTAŞ ÇARŞI ![]() ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #142 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öfke resitalimde dilsizdim ben, konuşan gözlerimdi Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca Kendi yolunun inşası şart tabiiki Cehennem aşıklarla dolu, sadakatsizlerin Ayakları katedecek yolu İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu Kendini hergün izleyerek göreceksin yok oluşunu sen de Yaşadıkça oyuna dahilim Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta, saklan Kıyametin tiyoları göz kırpmakta İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler Bunun bilinciyle yaşa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #143 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sözleri dinledim sustum sessizliklere Sordum bilmediğimi bilmediklerimizi İsyanlar gördüm vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi bilmediklerimizi Aşka dair şarkılar söyledim Kah sevildim kah sevilmedim Ama eller tuttum sıcacık En güzel bakan gözleri Gördüm Ben hep sevdim düşünmedim sevdim Dostlarım da oldu düşmanlarım da Ama sorsanız hep yalnız mıydın diye Evet hep yalnız yapayalnız kendimle Candan Erçetin - Yapayanlız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #144 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız… Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyorda öylece Hadi git getir ağlayınca otur yanıma… Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönüldeki kahrımız.. Hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma.. Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #145 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaman olsaydı da sana doysaydım Hiç geçmedi ki aşk Hiç bitmedi ki aşkım Canımı alsaydın da yine kalsaydın Hiç sevmedin mi aşkım Hani uzun gecelerde bizden konuşurduk ya Bitmez sanıyorduk ya Dünya ah ne güzel dünya Sabır dedim ne güzel şey Tanrım beni de gördü Düşler kuruyorduk ya Dünya ah ne güzel dünya Hâlâ yüreğim sana aç Hâlâ buralar sessiz Olmaz adamım olmaz Asla yapamam sensiz Hâlâ yüreğim sana aç Hâlâ buralar sessiz Olmaz adamım olmaz Asla yaşamam sensiz..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #146 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gönlünü gün edenin Anlamaz aşk acısından, Gidene dert olmaz... Dağ dağa küstümü... Hiçkimse nedenini sormaz... Anlayamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı daha yeni gideni... Anlatamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı onu terkedeni... Gönlünü gün edeni sevmez sevda... İster hep onu üzeni... Her ona kucak açan olmaz fayda... Bekler hep onu sileni... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #147 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duy, sesimi her yerden duy. Gör, yüzümü her yerden gör. Dön, sebebi halim başka, Kalp kırık dökük yenik aşka... Dön, sebebim olma gayrı, Dön, dünleri vur da öldür. Göm, geçmişi sildim çoktan, Yar adın emir gibi(bana) haktan. O yosun gözlerin düşer gecelerime, İlkbahar gelir kokunu verir. Her yanı sarar aşk büyüsü, Sevdiğim gülün dile gelir. Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön. Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor. Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin. Bilirim senin için yaralı... Niran Ünsal - Haktan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #148 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda hep yağmur mu var..? Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar..? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |