![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir ben vardim bir sen yoktun Yar askdan böyle korkmak niye diye Bir sor su kalbine onun askla derdi ne Kir su zincirleri carpsin yine Varsin yoksun sen sarhossun Asktan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde Yollar uzun düsler kisa Sevgi gercek yalan olan askmi yar Bir sen kaldin ask tatmayan su dünyada Kandirma kendini bak ask tam karsinda Varsin yoksun sen sarhossun Asktan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niran Ünsal - İyi ki Varsın (Ege) Ben ne zor günlerin şahidiyim Çok savaştan çıktım, sağ salimim Yok kimseye ahım, dost düşman sağolsun Yar iyi ki varsın, can sende son bulsun Sen dar günümde helal lokmamsın Yar demek yetmez, canımda cansın Her kulun hakkını, bahtını, şansını Verene bin şükür, iyi ki varsın...
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Saian-Kan Yüzüğü Yaşlı bir adam yaşardı hayata ürkek birde genç kadın vardı sevdi adama hayran bir şekilde başlamışdı aşkları sende yanlış bende doğru orası başka tartışılmaz.yaşlı adamın mesleğide simyacıydı genç kadında yeni yetme bir yazardı gözlerinde herzaman bi heycan hislerinde bir tuhaflık çok uzak 2 kent 2 masal senede çokda nadir olsa birleşirdi elleri ayrı oldukları zaman genç kadında bir çelişki başka bir kadındı sanki başka bir zaman başka aşkı vardı sanki başka başka kıvrılan neyse arada yollar olsa dahi hep yazardı genç kadın ve ihtiyar adam devamlı h erzaman bi mektup içine tıkalı kaldı tellerinde dolmayan gözü yaşlı aşkları uzun yıllar böyle sürdü gitti hiç bişey deişmemişdi kadının azalan mektubundan başka yaşlı adama malum oldu sanki karşılıksız aşka kurban olmak belki bir tabut dan farksız son bi çare belki farklı bir düşünce belki son bir armağan belki son bi gayret verdi kararı ihtiyar bir çıkar düşündü sonra aktı ilk damla kan sonra göz yaşı . aldığı karara göre önce kendi grubundaki demiri bir şekilde ayrıştırıb onu bir yüzük yapacaktı yapabilrdi çünkü simyacıydı isminide koydu kan yüzüğü!. kanda damla damla biriken nacizane bir demirdi hasret içine aktı simsiyah bir zehirdi yıllar oldu kurudu bitkin düşdü caymadı gözleride söndü hiç parıltı kalmadı her geçen bi yıl ondan aldı götürdü onca yıl sonunda yüzük bitti birde kendisi kanındandı canındandı ibret olası sonra kente gitti kadını bulmak için sonra nemi oldu yaşlı adam kadını buldu yüzüğü uzattı kaıdın şçyle bi baktı küçümserce aniden elinin tersiyle reddetti yüzük yere düşdü adam perişan bitkin olan sanki bedeni deilde yüreğiydi bu öyküde böyle bitti mekanın cennet olsun aziz nesin!. opus magnum provaları!. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Şarkının bir de öyküsü var..: Bir adada yaşayan simyacı ile genç bir kadın yazar birbiriyle sevgili.Kadın yazar ve her yıl başka yerleri geziyor bu yüzden simyacı ile çok az görüşebiliyor.Simyacınında altında,parada pulda gözü yok..Simyacı kadına mektuplar atıyor fakat kadın çok meşgul olduğundan dolayı cevap yazamıyor.Sonunda simyacı düşünüyor ve onu sevdiğimi belirtmek için ona birşey vermeliyim diyor.Sonunda bir yüzük vermeyi düşünüyor.Bu yüzüğü kendisi yapmayı düşünüyor simyacı olduğu için.Sonra yüzüğü yapmak için demiri bulamıyor ve kendi kanındaki demirden yapmayı düşünüyor.Yüzüğün adını “KAN YÜZÜĞÜ” koyuyor.Sonra belirli aralıklarla kendinden aldığı kanları soğutarak kandaki demirlerden yüzük yapıyor.Fakat insan kanındaki demir oranı çok düşük olduğu bu işlem çok uzun sürüyor ve adam bir deri bir kemik kalıyor.Yazar kadının geldiği bir günde kadına yüzüğü veriyor ve kadın “Ne yapıyım böyle basit bir demir yüzüğü” diyerek yere atıyor.Öykü böyle bitiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayna - Anlatmalıymış Meğer Dün gece seni gördüm yine,bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki, gülüyordun gözlerime.. Her damla bir keder gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm gelma artık gecelerime..! O günlerden bir rüzgar eser ümitlerin seni terkeder Senden o bakışları gizler kapkaranlık bir keder Hayatta paylaşmaya değer bildiğin bir sır varsa eğer Haykırıp dağlara taşlara anlatmalıymış meğer... Artık çıkmıyorum İstiklale Sabah Fatma hanım uyandırıyor Helva,ekmek,çay bana onlar bakıyor Odanın hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan Ara sıra balkona çıkıyorum Fesleğenler kuruduğunda ocaktı ban baharı bekliyorum Ne olduğunu bilmediğim bir umudum var hala Gözüm şişelere takılıyor becerebilseydim ne ala Bu günlerde böyleyim ben yas denen şiirdeyim Bir köşede gülüşün var sırtımda kanlı bıçağın Hiç bir zaman duymayacağın duysan da anlamayacağın Bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM... Konu öznur_bjk tarafından (24-03-2009 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bir Aşk Hikayesi - Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesiSİYAH BEYAZ film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu güller senin için Bu gönül bizim için Hiç üzülme ağlama Sen gülümse daima Bizimkisi bie aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Hüzünlü sonbahar kapısından Çıkmak gibi aydınlığa biraz super bir sarki
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör & Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Mozole Mirach - Mucize Mucize gibi bir şey bu anlamazsın dokunamazsın Onu bazen çok ister ama çok ister ama bulamazsın Karanlıkta korktuğunda yalnızlıktan bıktığında Bu dünyadan soğuduğunda koşsan kaçsan kurtulamazsın Tek yol var yada uçurumlar Dar yollar sönmez yangınlar Oyun biter gözünü açarsın Etraf köhne figanı basarsın Hadi bana anlat bir yolunu Kaz yada kör dipsiz kuyunu Şimdiden hazırla ki suyunu Susuzlukta susuz kalma zor! Bir rüya var sonsuza dek sürmez Bir dünya var ebediyyen bitmez Yalanlar dolanlar o sahte oyunlar Gözümde değersiz onlarca kural var Önemi yok ve de bi dönemi şok edecek Kanıtım çok elimde yazılı not var Eğer kafanda canlanırsa yaptığın hatalar Unutma can bedenden çıkana dek dönüş var Lakin ne zaman gelir melek borcu almaya Emanete ihanet unutma en büyük hata! Zor günümde her dostum sırtı sıvazlar Zaman değişir araya girer belki fesatlar Yapılır hesaplar eksiler artılar Belki onlar haklı Mirach sende hatalar Her kusrum için bin Estağfirullah Bi çok korkum var ya Rab Maazallah! Herkes hata yapar bu dünyada Şarkımı dinliyorsun sende bu rüyada.. Bir rüya var sonsuza dek sürmez Bir dünya var ebediyyen bitmez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taş olup sustum Ruhum adını çağırdı Son saati vuruyordum Ömürde son zamanı Kış olup dondum Kalbim yine alev aldı Ben ölümü soruyordum Önümde aşk uzandı İnsafa gel al yanına Yaşıyorsam aşk sebebim Durmadın yürüdün kanıma Dön gel affettim Yüreğim ağır ağrısına Dayanırsam aşk sebebim Ödedim düşeni payına Dön gel affettim Sır olup kaldın Nerde bulamam izini Yokluğundan usandım Ne olur duyur sesini Bi dilek tuttum Yıldızların ışığında Sen diye diye avundum Geldin rüyalarımda İnsafa gel al yanına Yaşıyorsam aşk sebebim Durmadın yürüdün kanıma Dön gel affettim Yüreğim ağır ağrısına Dayanırsam aşk sebebim Ödedim düşeni payına Dön gel affettim..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |