![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçüğüm daha çok küçüğüm..Bu yüzden bütün saçmalamam..Yenilmem bu yüzden...Bu yüzden kendime hala güvensizliğim .. Küçüğüm daha çok küçüğüm..Bu yüzden bütün korkularım..Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samanlıktan kaldıramadım samanlıktan zühtü ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim Hadi beni biraz heyecanlandır , yüzüm gülmüyor çoktandır Ben kaybetmekten çok korkarım , tüm alışkanlıklar çocukluktandır Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ? Söz ver , durma öyle bana söz ver , Bakışına kanmam artık , söz ver Çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , Birlikte ölecek miyiz ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| neslihan-hiç sewmedim Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadi hiç bu kadar Çok yalnizim Seninle bir yarim bir yarim Yok, söylemeden olmaz Ben sana asigim, ben sana asigim Eger elindeyse ne olur çal kapimi Eger yüregindeysem ne olur sil göz yasimi Sen bilmezsin alirim haberini, Yollara küsmüssün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi.. Benim karahaberim senindir. Eger Leyla'n ölmüs derseler gelme sakin istanbul'a. Bulamazsin ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yag istedigin kadar topragima. Ben bizim bahçede olacagim. Tam siyah kordonlu saatin yaninda. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama simdi ne olursun gel.. Leyla'n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana? Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip vermek su son nefeslerimi.. Ben Sana Asigim... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık Unuttun mu ıstırapla geçen yılları Lanetlenen bu kaderi ikimiz yazdık Mutluluğa giden yolun kapılarını Öfke ile inad ile bizler kapattık Dönmek ne demek? Kaybolan emek Mümkün mü artık sevilip, sevmek Dönmek demek, kaybolan emek Anlamsız artık sevilip, sevmek Asla, asla Asla, asla Geri dönemem artık Seni sevemem artık Bundan sonra adını hiç anmayacağım Her gülüşte seni buldum sanmayacağım Öyle zor ki bir düzeni yeniden kurmak Ben bir defa yandım tekrar yanmayacağım Öyle zor ki alışılan düzeni bozmak Ben bir defa kandım tekrar kanmayacağım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim sermayen çift el (+) çift göz, Karamsardan varan harbi doğru söz, Acılarımsa köz.. Ah bu benim sisli yollarım, Vay benim körpe ellerim, Kara saçlı başım, dara düştü yarım. Bazen bıktım, aslen yıkıldım, Ve daldım derinlere, sığdan yıldım, Beni toplasan otuz şirin yıldım, Sabreden dervişin muradına vardım. Bitmez kaderin uzun yolu, Gidilemez tek binekle, İçine sinmiş korkak çocuğu ileri doğru itekle, Burada beklemekle sanma kalıcısın ya pekte, Bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte. Bu ses benim, dinle!..dinle!..dinle!.. Uygunsuzca gidişlerin yolunu kesen haydut benim. Bildiklerimden eminim, yaptıklarıma kefilim, Gidenlerime vedayım, gelenlerime mihirim... Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı, Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler meczubum.. Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı, Bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır, Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır... Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava, Yapmamalısın bunu dava, Sana dostum diyenler var ya, alayı hava!.. En sert tekerlekler bile birgün mutlak kaçırır hava, Hey gel yanaş! Yaşın kaç? Hımm.. Yolun azını gitmişsin, Tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma, “Çok bildim”lik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın, “Yok derdim”lik yaparsan dert görünce saparsın... Elindeki ölümlü para, ev, mülk ta ki vücut, Rabb cömertliğinde asla koymamıştır hudut, Can yakmak pahasına mı icat oldu barut? Ben gülüp selam ederken simaları nemrut. Ben bu uğurda çok yoruldum, olsa zor da içim rahat. Ruhum buruk, yüzüm sanık görsem hor da durum ortamızda, Her şey açık meydanda.. Kaç kişi felci tattı iyi ve kötü arası cereyanında? Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı, Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler meczubum.. Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı, Bu suçsuz gözlerime, hesabım ağırdır, Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | illede senn illede sennn illede sennnnn ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yetinmeyi bilir misin, Sana verdiği kadarıyla hayatın..? Hoş.. Bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil Ama olmadı yar Kendini kayırıyor her insan önce Bu yüzden aşka kıyar..! Giderim alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutma senin de bir gün başın dara düşecek Yalan dünya sana bana aldırmadan dönecek Aşk seni de vurunca boynun bükük kalınca Kalbinin sesini duyunca, Anlarsın çok geç olunca... Aşk haketmeyenlere, Gülleri dikenlere, Can çekip gidenlere mahkum.. Sonlar hep hüzünlere, çaresiz bitişlere Günahlar ateşlere mahkum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nev - Susma Her gece hayalimde çiziyorum resmini, her halini Fikrine sürgün sesine hasret.. Sabah olup uyanınca silinip de gidiyorsun ya, tek başına Zaten hiç benim olmadın ki Yine de insan soruyor kendine Bu yazık hikayenin neresindeyim? Yeter ki.. Susma bir şey söyle biraz olsun yardım et Gelemiyorum üstesinden ben bu aşkın tek başına Susma sen sustun ya yanlızlık çöktü üstüme Anladım bu rüya anladım bu son veda Ne kadar kırılsam da, ah etmem hakkım yok buna Hem zaten davetsiz bir misafirdim ben aşkımla Ne bir aptalın gölgesi, ne bir sevda kölesiyim Sadece hesapsız bir gönül bahçesi... Yine de insan soruyor kendine, Bu yazık hikayenin neresindeyim? Yeter ki... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |