![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boşa Bakıyor Boşa bakıyor Hayat bana gülümseyerek Bilmiyor hala Yanlışı burada Yaşam bende görünmeyecek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dokunuşun ihaneti var... bekır paylasım ıcın tskler cok guzel sarkı bu baya gıder bende ![]() Konu Gokhan tarafından (07-04-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() dediğim şeyi uygula ![]() ![]() Konu forza_bjk34 tarafından (07-04-2009 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekliyorum bekliyorum sabır nedir anlıyorumm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam kardes saolasın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki Sınır Ülkenin Dikenli Telleriyiz, Dokunsak Kanar Ellerimiz... Kimselere Söylemez.. Gizli Gizli Severiz Ve.... Kavuşursak Biteriz Biz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini Sevmek de yok artık! Sevmek yok artık! Hiç kimseyi! Sen yaz saati uygulaması ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar beni bir saat geri Bu zamanlar yoksa bize düşman mı? Bilemem... Aklın kimde kalır? Bilemem... Hatrın kimde kalır? Bilemem... Kimler sensiz kalır? Bilemem... Hangi yol düz gider?(Hangi yol güze gider?) Bilemem aşklar ne için biter!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Bir gun bu oykunun sonuna gelince Ansizin desemki hoscakal canim Unutursun mecburen unutursun Yildizlar soner bu askta biter Bazi gun hatirlayinca sessizce aglariz Neylersin..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Güzelmiş ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |