![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer - Kajmeran Cihanda kaybolan yillarim ve içinde düstügüm feci günahlarim sakladigim sevaplarimla yasadim facialarin bedelleriyle agladim ben anladim karikatür komedya koydum adini buranin deneyiminle deneye bir denekmisin sago girtlaginda halata bagli sen binekmisin sago rüzgarin hiziyla savrulur sözüm elaleme onlarin samarlarinda ezilen bir sinekmisin sago rap dölüyle üriyen her satir karamsar hanenin dedi sagopa yasli bir çocuktu zaten yillar öncesi aknelerime dokunamazdim kan gölü olurdu suratim lisede aynadan kaçardim yorgan alti aglardim ben parayla geç tanistim,çok güzeldi asik olamadim yinede vardi kalbini çaldigi dostlarim ben onunla merhaba sohbetinde kaldim yüz-göz olamadim aldattigi dostlarimla merhabalasirim yagmalanmis her taraf ve hibe olmus bertaraf kadim bedenler isgüzar seçil ve seç civarlarinda tekmi kaldi Kajmeran dudaklarimda bal yok oysa tek dilekti mutluluk... Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlik Dönen su dünya sanki tas ve biz içinde çorbalik Katiksiz iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlilik Beddua,kötüyü servis edene sordum biz dogarken dargindik Hos seda duyum sabah bi marti uçurum gökyüzünden Hediye edilen günlerimde bir duaci ol Uluya anlasilmadan kapanmasin o gözlerin sulanmasin Darbeler yesende yüregine,affetmek en asil intikam Varsa bir duvar dayan Yoksa bir duvar yarat Karanlik oldugunda mumdan bir günes yarat Kanatlarin kirilmasin Umutlarin nicesi yirmidört karat Belki talanim amma manzaram tedavi acizi Ya belki kalani bir tutam ümit tebessümünde yarali kim bilir Sersefilse duygular ömrün yarisi yalpalar Zamanla dogar o anlar yada bir anda yok olurlar Kalles olsa dahi bir an için o yadigar dostlar Etme ses ve affet bir gülücük asklar Gözlerimde damla yas var Bir hüsran aldi can Hicranla kanar.. Bu dünyada tek basina bir erkek bir hiçtir ve bu dünyadan baska dünya yok , baska bi dünya gördüm bazen onu hayal sandim ama olsun göremiyecegim seyler görmüssün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı dili konuşurken, farklı şeyler anladık Olur olmaz kırılırken, mutlu musun ayrıldık Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Hiç kimsenin sevgisi yerini tutmayacak Benden bir iz kaldıysa ne olursun iyi bak Nasip değilmiş bana dizlerinde uyumak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle, İşlerine gelmediğinde saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle... Konu öznur_bjk tarafından (12-04-2009 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer - Beyaban Kuşkularıma bir kuş kondu, Saçlarımda kış soludu. Hınç kuruttu mutluluğunu, Tırs bu kez bu hırs sorunlu. Hayat zulümlü, kader oyunlu. Kim yerlerden toplayacak sürgün kader yorgununu? Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır. Terim işimin kanıtıdır. Peynirimde gözü olan karga, Kanatların elimle kırılır, Üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır? Kırık hayaller kaç satır? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır, Hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır, Benden firârî bu sır. Ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır. Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti. Saflığında lekeydim, af buyur zaman bir hayli geçti. Yunus şıkkı seçti, üç yanlışım bir doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti. Beyâban, bârânın yaşı gözümün, Özü bednam salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvâlim suskun, dokunan bana mendil tutsun. Beyâban, fırtınan beni kavurur Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır, Biraz merhamet eyle, etme, eyleme... Yüreğimin tel örgüsünü paramparça eden haydut, Hâin çelmesiyle pusuda bekler, yüzüme bakar nemrut. Sedamla gecenin örtüsünü yırttım dilini tut. Şüphelerim seslendikçe geçilemeyecektir benim hudut. Bak, güneş parlaklığıyla yüce, deniz dalgalarıyla ulu. Heybetimin rüzgarıyla söğütçesine titredi rabbin kulu, Göğe açılan iki elimin bil ki birdir yolu. Mikrofon icâdoldu, elim yazdı, vurdum sağlı solllu. Öldürme gözlerini görünce beni sîmamı belle, Lisanım benimle koç, kül yutmaz hile. Bir beyitte çift sille. Bile bile gülümse. Ağırbaşlı bir dille mürekkep yalar bu dede. Uykusuz geceyle aşka dal, tam ortasında uyuya kal. Bu acımasız hayal bir kabusun esiri ve kör topal. Kendime verdim emri, kim çekerse çeksin resti. Başı dönük divânenin âvâre gezer hisleri. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmeden de Bir Köşeye Sızmışlığım En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım İftira İzdihamında Kendimi Dört Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Kaplı Karanlığım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her gün, yeni birşeylerden vazgeçiyorum Dün de canımdan vazgeçtim, sonuna kadar Değersin, her bir saat yeniden ölsem de Kaldı kı, ben kimim ki ölmüşüm kalmışım Değersin, her bir saat yeniden ölsem de Kaldı kı, ben kimim ki ölmüşüm kalmışım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yusuf Hayaloğlu - Bugün Bana Ağlamak Düşer Ne söyledim ne söyledim sana ne söyledim ki Vurdun kapıyı gittin be vicdansız Be insafsızın kızı be nankör kedi insan bir şey söyler Sev dedin sevmedik mi Aşka boyun eğmedik mi Bütün kötü huyları hatta güzel dostları Senin için terketmedik mi Bugün yine bana bana ağlamak düşer Deli gibi döne döne savrulmak düşer Bugün yine bana bana of çekmek düşer of of of of Bugün yine bana bana ağlamak düşer Çıra gibi yana yana kül olmak düşer Bugün yine bana bana ah çekmek düşer ah ah ah ah Boş ver be gitsin Allah büyük Her acının bir ahı vardır Bir of çekersin biter her şey
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (16-04-2009 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Aşk bir araçsa sana varmaya, Her kahrı baş tacımdır,, Ucunda sen varsın ya hayat bu ya,, Ölümde bile sana varmaktır… Elçi bir göz ise mührün kalbimde, Zaman beni beklese, Dünya durdukça inan seninim ben, İster aglat istersen gelme, Sözüm söz ellerin kalbimde.. Gercek aşk ibadet halidir. Korur tüm kötülüklerden. Sen benim tek bağımsın yarım kalsın.. Sensiz gelecek günler, Varsın bensiz yaşansın.. Sevenlerin adı giderde. Aşkları kalırmış ama, Yalnızlığa mahkumlar ağlasın, Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın.. Şiir Bu kaçıncı gece gündüze devrediyorda sen gelmedin Köprü altına gizlenmiş çaresiz duygularım Gelip geçenden habersiz Sevemedim bu kalabilıkta yalnızlığı Hayır görmemiş gözlerden düşüyorum sessiz Yaşadığımı alıp verdiğim nefesten anlıyorum Gercek aşk ibadet halidir Korur tüm kötülüklerden Sen benim tek bağımsın yarım kalsın Sensiz gelecek günler Varsın bensiz yaşansın Sevenlerin adı giderde Aşkları kalırmış ama Yalnızlığa mahkumlar ağlasın Bu şarkıyla aşıklar birbirini tanısın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |