![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Hala bekliyorum bak
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah'ın yok mu? Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim senin Allah'ın yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sustukların büyür içinde Bencil, ruhsuz ve boş gözlerle Karşımdasın yabancı halinle Bu ilk değil ama daha önce Bu son demen bu kadar koymamıştı niye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde Her nereye gidersen Neden durur masanın üstünde Bomboş bir kağıt sevdiğin kalemle Erken gelmeseydim Yazacakmıydın üstüne Bıraktığım yerde ama mutlu kal diye Terkederken yanına al kara kaplı defterini Akıtırsın kaleminden son sözünü iki yüzünü Her nereye gidersen Kendinle yüzleşirken kimse duymaz yalan söyle Terkettiğin şehirler yarım kalmış şiirler Sustukların büyür içinde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sende bir gün böyle çeker gidersin Diye hiç ummazdım Öyle kandırdın ki gönlümü Gerçeksin sandım Anladım sevmiyordun Yüreğinde de yoktum Başkasına haps oldun Demek sevmiyordun Yüreğinde de yoktum Başkasına hapsoldun Aşkım sen kimindin Aşkım sen benimdin Yandın küllerini bıraktın Seviyorsun sandım Sonunda yalnız kaldım Sonunda yalnız kaldım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir gece bitti düşüm aniden Aniden sahiden bir sahilden Bir gece daha bitti ömrümden Ömrümden gönlümden her günümden Sen miydin ben artık yokum diyen Der miydim böylesini hiç sen Sevmiştin hani çokta mutluydun Umutluydun hani sen bu sevgiden, Sevgini bir başka sanırdım Sanırdım sarıldım yanıldım Bu rüya hiç bitmez sanırdım Sanırdım yanıldım kırıldım Yalanmış tüm gerçek bildiğim Bir damlaymış dünyalar dediğim Denizler götürse gözyaşımı Anlar mı sevgilim dediğim Durunca dünya durunca Hayat durunca anlar durunca Ve ben bir karınca sevdim kararınca Düştüm rüyalardan düşler kararınca Ah bendim bebeğin hani essiz çiçeğin Şimdi yalnızlığımla nerelere gideyim Sorunca kader sorunca dostum sorunca kendime sorunca Ve canım ben bir yonca ama öldüm solunca Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca Ah bendim herşeyin hani sonsuz emelin Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim Kaç kez geçmiştim senin için canımdan Gözümü kırpmazdım kan gitse yarımdan Ve kimler gitmişti ah neler yanımdan, Sen hep yanımdaydın daha başlamadan Ah sendin dünyalar, ne gökler ne diyarlar Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar Bir gece bitti düşüm aniden. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerine küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca Dün güne dize gelince Yürek acılara doyunca O tez dönüşün geç olunca Kendime tahammülü öğrendim Kördüm, bilendim Seni unutmayı öğrendim Sen yoktun, ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı öğrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi Köksüz, bağsız durmayı öğrendim Vazgeçtiysen hep sağanak yağışlarımdan Vazgeçtiysen bitmek bilmez kışlarımdan Korkma kimseye ödenecek borcum yok Yok saymayı ben senden öğrendim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Rüzgarda savrulan bir damla yaş en uzaklarda. Kaybolsam ardından gün dursa sen doğsan... Elimden, dilimden, gözümdeeeen sakındığım sen.. Geçmişten hüzünlerden ayrılsam, yeniden doğsam Elimden, dilimden, gözümden sakındığım sen.. Elimden, dilimden, gözümden sakındığım sen.. Hayalimden,özlemlerden... Elimden, dilimden, gözümden sakındığım sen.. Elimden, dilimden, gözümden sakındığım sen..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Geceyedir Küsmelerim- Badem Her şey biter Herkes gider Gün bile kaçar Gecenin koynuna saklanır Bir tek ben kalırım Benliğimden taşan sevgim kahve gözlerinde yankılanır Yaşanmamışları düşünür Kuytularda üzülürüm Gel desen koşar gelir ellerim Umursamaz dünyayı Umursamaz yaşamı Sadece seni Tek seni beklerim (bekledim) Gel diyen ellerini O gözlerini özledim Ne umut kaldı ne bir rüya Geceyedir küsmelerim Yürek yanar Kalpler ağlar Sevdan bile çırpınır Çıkış yolları arar Bir tek gözyaşı kalır bu aşktan geriye Ruhumda yeşerir yeniden aşk yaprakları Yaşanmamışları düşünür Kuytularda ölürüm Bir umut kaldı ve bir rüya Yine sana seslenirim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |