![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu şarkıyı söyleyin ama bilmeyin Bu şarkıyı dinleyin ama sevmeyin Bu şarkıyı hissedin ama üzülmeyin Bu şarkıyı sevmeyin ama hatırlayın Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç iyi değilim Bu şarkıyı isteyin ve gülümseyin Bu aşkmış kötü yapmış onu deyin Sadece bu şarkıyı o yazdı deyin Sadece hiç iyi değildi deyin Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç iyi değilim Bak hayat burdaki ayaklarımın altındaki kelimeler gereksiz bütün herşey Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç hiç iyi değilim..! *TeNeKe
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kızı yeniden büyütmeLiyim kor ateşLerde yürütmeLiyim Farkındayım FARKINDAyım ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bütün qece sabaha kadar yada bir ömür öLene kadar aşk kaLbine dönene kadar bekLerim sen gerçeqi görene kadar kader aqLarı örene kadar aşk kaLbine girene kadar bekLerimmmmmmmmm....
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir dalda iki kiraz biri al biri beyaz eğer beni seversen mektubunu sıkça yazzzz sallasana sallasana mendilini akşam oldu göndersene sevdiğimi ehehehehe: ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ince giyerim ince pembe yakışır gence insan bir hoş oLuyor sevdiqini görünce ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() muratgilin damından atlıyamadım liralarım döküldü toplayamadımm liralarım döküldü toplayamadımm ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman Döne Döne Döne Yar Geliyor Yandım Güle Güle Güle Har Geliyor ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Makaram Sarı Bağlar Makaram sarı bağlar lo Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüş müyem lo Asyam karalar bağlar Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle Makaramda ipliğim lo Asyam benim kekliğim Hiç aklımdan çıkmıyor lo Tenhalarda gezdiğim Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mavili mavili mor çiçek mavili burdan geçecek ben bi çeşme yaptırdım sevdalılar içecek mavli mavli mavileşim tenhada buluşalım mavilim eheheh ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Kıraç - Bozkırdaki Ağaç Ben bozkırdaki ağaç Sen uzakta akan su Özlemi yüreğimin Yüzyıllardır yakan su Bir ağrılı bekleyiş Ki tükenmez bir türlü Ne duam işitilir Ne söylediğim türkü Kavrulmuş dallarımdan Haber etsinler diye Nice kuşlar uçurdum Dönmediler geriye Ya seni bilmediler Ya unuttular beni Kuru değnekler ile Hep bir tuttular beni Sen uzakta akan Su Ben bozkırdaki ağaç Duy artık çığlığımı Toprağım sana muhtaç | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |