![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ayrılığın beni bak öldürüyor Bana nasıl kıydın bilemiyorum Her baktığım yerde hatıran saklı Senden başkasını istemiyorum Sana ben doyamadım Seni hiç unutamadım Artık dönmesen bile Beklerim seni canım Of of özledim Of of seni çok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana ağlar Herşeye rağmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana ağlar Herşeye rağmen sevgilim Seni bekleyen biri var | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıllar sonrada bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç,bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum,yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım,en yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın,umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin,bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Şiir Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara,yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım; Nice yıllara Ve yıllar sonrada uyanırsam bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akşamlar akşamlar gelmeyin üstüme Güneş doğsun artık vurgunum ölesiye Yalan mıydı gönül sözün Bu kadar kolaymıydı Karşımda duran deli divane yüzün Karsında duran devasız gönlüm Beni benden alan canıma can katan Bu can sana kurban dayanamam Yanıyor yüreğim sığmıyor bedenim Beyhude geceler soluyor güllerim Beni benden alan canıma can katan Bu can sana kurban dayanamam Ömür gelip geçiyor hasret kapımda Zamansız sevda değil damarlarımda Yaram derin çaresizim son akşamımda Bahtsızım devasızım sormayın bana
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa evt acayip benziyo çalmışlar resmen senden terbiyesizler ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Ağlarsam gülyüzlüm acım diner mi, Aşkımın ateşi böyle sönermi, Sensiz kalırsam yar , yüzüm gülermi, Ayrılık kolaymı senin yanında.. Beni senin kadar kimse anlamaz, Kimse senin gibi beni saramaz. Dizlerim tutulur yar yar, dilim konuşmaz, Ayrılık kolaymı senin yanıda.. Çekilmez oluyor sensiz günlerim, Ne laf anlıyorum, ne söz dinlerim. Deli divaneyim candan bezerim, Ayrılık kolaymı senin yanıda.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne ekmek ne su sensizLik korkusu..ne oLur yeterki sen yanımda oL yeter !.. TeOo..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 Konu vahs!_meLek tarafından (13-12-2008 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a$k qeLir ßirqün kapıyı caLar sen kacsan ßiLe..qün oLur ßiter yaLnızLıkLarın aqLamak nie..? (*
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
Guest
| Kadranımda döndü mazaret ve akrebim bu saati gösterince bastı ölüme tek bir mermi içten vuruldu gözlerim görüntülerde sancı var huzursuz ekledin ansızım pozumda resmen çağrılarda bekledim umudu söndü her alev misali ahali ördüğüm bu hürmet öldü rhyme sa girdi kanıma bak dedi lyricse sende bil yaz stille uysun kalıba al şu gardı çak bi ferde yok şekerli bir hayat dibinde kaygı beslenirdin nerde mutlu olsak(ki) çökerdi benliğim(çök çök) düş yakamdan ihtiyaçlar önüme sunmayın bu zalim hakkı verdi tanrı yokladı inancı bende yas tut tut tutmalıydım önceden bu aşka as (hadi) kendini boğazzla fermanınla yak yık yık duygular yürekli pek kurak benim dilimde ruhi girdabında söndü her bir hak Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı Nedense beklenenlere firara gebe o hale çare yok ve name yokluğunda satırlı bohçan ellerim dudakta okunmuş her bi cümlenin de mimarıydı kalbim akla sunduğum palavramıydı? nerede beklenen cevaplar ecelle randevum var acıma merhem olarak akla bıraktığım birşey var elvadalar sanki beni de yokluyorlar anlıyorlar amma taş misali duymuyorlar istila hayata barışın anlamıyla bakamamak ki elvada bu cana cananında arayı bulamamak ve istifa zaman güzergâhında sanki bir durak ulan bunak kaçıncı sorgu kalbim orda açta bak bir nokta koyalım her bir nükte sonuna dikte ederek haklısın ama bitti terkedilmiş her umuda ruhum dilenci rolüne girdi(gir) bekletildi çoğu kez isteğim tamam kesin rapim kirası kalemimin Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut mmmm öptüm seni şapşup şapşup şapşup şapşup ha şap ha şup şaja değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |