![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | seni aşksız bırakmam üşüdüm diyosan güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mevsimsiz Kar - Umut Altınçağ Mevsimsiz kar Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Deniz Koydum Adını - Metin Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının sularında ateşler yaktı Vuruldu şehirler soluksuz kaldı Kendine çekildi bütün sokaklar Gölgeler orda kaldı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Makaram Sarı Bağlar Makaram sarı bağlar lo Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüş müyem lo Asyam karalar bağlar Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle Makaramda ipliğim lo Asyam benim kekliğim Hiç aklımdan çıkmıyor lo Tenhalarda gezdiğim Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |