![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kalpsiz (Ft. Badem) 2. ayrılık zor geldi bana Sensiz olmadı anladım geç olsada Yalnızmısın sende sensiz gecelerde Hiç düşündün mü naparım diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Eski sevgili merak edilmez mi? 5 senelik aşk unutup silinmezki Korktum aramaktan başkası çıkar diye Hep tanrıya sordum seni iyimisin diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Nerdesin yine yolculuk nereye Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım tüm eşyalarını Nolur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Kalpsiz Kalpsiz Kalpsiz � Sen ağlama dedim hani dönecektin Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin. Konu Disi_Kartal_Asu tarafından (15-01-2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar YAŞAMAKSA YAŞADIM LAKİN ! CANIMIN ÇOĞU KALDI SENDE ...
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tadım tuzum kalmadı senden sonra Sevmedim sevemedimhiç kimseyi Elim kolum bağlandı senden sonra Sevmedim sevilmedim senin gibi Acılarıma ağlayarak sığındım kadehlere Kaderimize lanetler edip yıkıldım meyhaneye Ay değil mevsim değil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim ağlıyorum çaresiz
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Durur durur beni bulur o sözler hep unutulur artık bize biraz gurur lazım Durur duru beni bulur ayrılıklar unutulur artık bize başka HAYAT lazım ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında sölenecek çok şey vardı...mesela keşke bu kadar bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini...neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum..herşeye rağmen sanA da kızmıyorum,kızamıyorum....acım durulduğunda bi şarkı sölerim belki,belki o zaman anlarsın...BUNCA HÜZÜN BİZDE İİ DURMADI VE BU AYRILIK BU AŞKA HİÇ YAKIŞMADI....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sil Baştan-Şebnem Ferah Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aslı Güngör - Kalp Kalbe Karşı Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü? Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? Sensizlik bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Günler Geçiyor Günler geçiyor her şey daha dün gibi maziye baktım da yine günler geçiyor deliler gibi mevsim dönüyor nisan yağmurları öncesi son kez bu gece görsem diyorum bir yudum seni hasret bir bulut geldi gitmiyor sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor alsam başımı gitsem diyorum gittiğim her yerde hasretin terk etmiyor hangi rüzgar bana senden haber getirir yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim hangi rüzgar sana benden selam götürür kıyıda külü geçmişe ağlayan sönmüş ateş gibiyim dağlar duman olmuş, gönül , dağlar gibi ol küsme bırakıp gidenlere bir gün çözülür tılsımlar bir gün yıkılır duvarlar Aşkın gücünü bilenlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Guest
| No Doubt- Don't Speak You and me, we used to be together Sen ve ben, eskiden birlikteydik Everyday together always Her gün birlikteydik, her zaman I really feel that I'm losing my best friend Gerçekten en iyi arkadaşımı kaybettiğimi hissediyorum I can't believe this could be the end Bunun son olabileceğine inanamıyorum It looks as though you're letting go Sen vazgeçiyormuşsun gibi görünüyor And if it's real well I don't want to know Ve bu gerçekse bilmek istemiyorum Nakarat Don't speak, I know just what you're saying Konuşma, ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Don't speak I know what you're thinking Konuşma, ne düşündüğünü biliyorum I don't need your reasons Gerekçelerine ihtiyacım yok Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Our memories Hatıralarımız Well, they can be inviting Tamam, çekici olabilirler But some are altogether mighty, frightening Ama bazıları herşeye rağmen güçlü, korkutucu As we die, both you and I Biz ölürken, hem sen hem ben With my head in my hands I sit and cry Başım ellerimin arasında oturup ağlıyorum Nakarat It's all ending Her şey bitiyor I gotta stop pretending who we are... Kim olduğumuz konusunda rol yapmayı bırakmalıyım You and me I can see us dying...are we? Sen ve ben, öldüğümüzü görebiliyorum...ölüyor muyuz? Nakarat Don't tell me cause it hurts! Anlatma çünkü incitiyor I know what you're saying Ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't speak, don't speak, don't speak Konuşma konuşma konuşma Oh I know what you're thinking Oh ne düşündüğünü biliyorum And I don't need your reasons Ve gerekçelerine ihtiyacım yok I know you're good, I know you're good, I know you're real good Biliyorum iyisin, biliyorum iyisin, biliyorum gerçekten iyisin Oh, la la la la la la La la la la la la Don't, Don't, uh-huh Hush, hush darlin' Yapma, yapma, a-ha şşş, şşş sevgilim Hush, hush darlin', hush, hush Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş Don't tell me tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Hush, hush darlin' Hush, hush darlin' Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş sevgilim Hush, hush don't tell me tell me cause it hurts Şşşi şşş, anlatma çünkü incitiyor | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEN SANA KOŞTUKÇA Ne olursa olsun,ayakta duracağim. Seni hep affettim bu sefer ayrilacağim, Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde unutacağim. Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Ne olursa olsun,ayakta duracağim. Seni hep affettim bu sefer ayrilacağim Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Ben sana kostukca sen hep canimi yaktin, Ne kadar da farkliydin,yalanci nasilda inandim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Ben sana kostukca sen hep canimi yaktin, Ne kadar da farkliydin,yalanci nasilda inandim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |