![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kumrulalri dinledim susuverdiler Rüzgarlari bekledim sensiz estiler Seherleri özledim hic gelmediler Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin Bulutlar benim gibi hep agladilar Dertlerin gönülleri hep dagladilar Özlemlerin sel olup hep cagladilar Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin... Cengiz Kurtoğlu Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman Az derdim çokçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı... Kurtlar Vadisi Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki başkaydım sen başka bir aşktaydın Bilmedin yar yağmur gibi inmedin yar Sen belki başkaydın başka bir aşka inanmadın Kanatlanıp uçsan o kuşu da tutsan Kafesini açsan da beni aldattın Bana gözün gibi baksan el üstünde tutsan Bana dost bile olsanda beni aldattın... Asya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |