![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunu çok seviyorum ben ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #162 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Duman forever... Duman Resmi Fan Sitesi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #164 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazım Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansın bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde Tükendim tükendim tükendim artık Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok Bir ara bir sor allah aşkına Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Asırlardır yalnızım pişmanım alın yazım Bir öfkeye mahkum ettik herşeyi Bir yemin ettim ki dönemem Hüzün tünellerinde soldum kederlerinde Cehennemde yansın bu dilim Bir yemin ettim ki dönemem Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde Tükendim tükendim tükendim artık Hiçmi özlemedin hiçmi hakkım yok Bir ara bir sor allah aşkına Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar Seni versinler ellere beni vursunlar Sana sevdanın yolları bana kurşunlar
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #165 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eskiden iyi gunlerimiz dostlarımız vardı Yüzümüze gülen coktu gozyasi bize kaldi Zor günler bu zor günler de şimdi nerdeler Kaldık mı biz bize yeteriz kendimize Geçer bu zor günlerde Aldırma aldırma Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik Yalanmış sözler / yüzler aldırma Geçer bu zor günlerde Zor günler bu zor günler de şimdi nerdeler Kaldık mı biz bize yeteriz kendimize Geçer bu zor günlerde Aldırma aldırma Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik Yalanmış sözler / yüzler aldırma Geçer bu zor günlerde çok özledik seni BARIŞ kardeş ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #166 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolera-sen nasıl bi insansın Yağdı yağmur aktı sel doğdu Eylülün kızı Esen günün sürpriz ismi Ehlen ve sehlen.Çok zaman kaybetti deve pireyle ben de küçüktüm eskide göğe bakardım gözlerim dönerdi maviye. Gergedanın ezik kalbim üzerinde koşturması,aynı benin farklı elde yepyeni bir hal alması, uykudan evvel yolculanan günün hatırlanması,derinden bir iç yanması. Bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden sıyrılıpta gel baharı bekle akasyalarla gel çuvallamayız korkma bir rumuz ikimize de yeter.Söyle bana daha önce hiçkimseciklere söylemediğin sözler. Hayrımı isteyen şükür birkaç yaratılan da var hala öldürdüğüm örümceğin üzerimde bedduası var hata yapmaktan korkan Kolo hata üzerine hata yapar sanki taşınırken düşer tabutum ölüm çıkar. Bir eksi daha yazıldı haneye gerek yok bahaneye utanç için bul kusur şahaneye mum kendini lav zannetti söndü döndü laleye şükür rahmet düştü tane tane her bir daneye. İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım. Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane Kolo kayıp ülkenin prensesi ondan duyulmaz sesi büyütmüş beni ölülerin üvey sevgisi fermanı verdim ve vuruldu cellatın hain kellesi,azarlandığım anlar ve insanların küflü sözleri. Bakar kör bir hayat yaşadık hurma ağacı altında bukağı vuruldu kahra ateş düştü bağrıma kötü niyetle sorulan bir sorusun iyilik arama cevapta,kendini öldüren bir akrebim ben yangın ortasında. Altın suyuna batırdın tekrar sattın eski hurdayı ben de sen kalana kadar soydum izbe dükkanı, özledim sinirliyken gelip derdime sırnaşmanı.İnfilak eder gözlerine düşen intihar uçakları. Sonunda geldin elinde tozlu yapma çiçeklerin eh teşekkür ederim bana da birkaç dakikanı verdin Sen çocukları korkutan o soğuk kanlı cin prenstin ağlamak istedim 40 dereceyle yandı gözlerim. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #167 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #168 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onlar gibi değilimben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin, ben olmam Yapma, dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git nerede unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #169 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanoğlu yalnız gelir, bu dünyadan yalnız göçer Ben seninle gelmişim ya sensiz ölemem... İçin garip olur ya damlalar düşer birer birer Sen beni anlamazsın yalnızca git yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #170 | ||
Guest
| Yağdı yağmur aktı sel doğdu Eylülün kızı Esen günün sürpriz ismi Ehlen ve sehlen.Çok zaman kaybetti deve pireyle ben de küçüktüm eskide göğe bakardım gözlerim dönerdi maviye. Gergedanın ezik kalbim üzerinde koşturması,aynı benin farklı elde yepyeni bir hal alması, uykudan evvel yolculanan günün hatırlanması,derinden bir iç yanması. Bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden sıyrılıpta gel baharı bekle akasyalarla gel çuvallamayız korkma bir rumuz ikimize de yeter.Söyle bana daha önce hiçkimseciklere söylemediğin sözler. Hayrımı isteyen şükür birkaç yaratılan da var hala öldürdüğüm örümceğin üzerimde bedduası var hata yapmaktan korkan Kolo hata üzerine hata yapar sanki taşınırken düşer tabutum ölüm çıkar. Bir eksi daha yazıldı haneye gerek yok bahaneye utanç için bul kusur şahaneye mum kendini lav zannetti söndü döndü laleye şükür rahmet düştü tane tane her bir daneye. İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım. Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane Kolo kayıp ülkenin prensesi ondan duyulmaz sesi büyütmüş beni ölülerin üvey sevgisi fermanı verdim ve vuruldu cellatın hain kellesi,azarlandığım anlar ve insanların küflü sözleri. Bakar kör bir hayat yaşadık hurma ağacı altında bukağı vuruldu kahra ateş düştü bağrıma kötü niyetle sorulan bir sorusun iyilik arama cevapta,kendini öldüren bir akrebim ben yangın ortasında. Altın suyuna batırdın tekrar sattın eski hurdayı ben de sen kalana kadar soydum izbe dükkanı, özledim sinirliyken gelip derdime sırnaşmanı.İnfilak eder gözlerine düşen intihar uçakları. Sonunda geldin elinde tozlu yapma çiçeklerin eh teşekkür ederim bana da birkaç dakikanı verdin Sen çocukları korkutan o soğuk kanlı cin prenstin ağlamak istedim 40 dereceyle yandı gözlerim. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane kolo..sen nasıl bir insansın.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |