![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #184 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana yine gül yüzünle gel tek sözümle gel Gözüm yolda gönlüm sende kaldı al da gel Yana yana yaz oldu kışım kor oldu düşüm Can yürekte yürek sende kaldı al da gel | ||
![]() | ![]() |
![]() | #185 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mevsim rüzgarları ne zaman eserse o zaman hatırlarım, Çocukluk rüyalarım i şeytan uçurtmalarım. Öper beni annem yanaklarımdan güzel bir rüyada sanki sevdiklerim , Hayattalarken hala... Akşama doğru azalırsa yağmur kızkulesi ve adalar. Ah burda olsan çok güzel hala İstanbulda sonbahar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #186 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruhum işgalden kurtulmaz vatan, İnfilak eder alev ateş volkan hislerim kırıklar... Püskürüyor üzerime lav,kıvılcım korlar, Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar... Ben bir sırra sahibim,hayat uykusuna yatmış, Ben çok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış... Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #187 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Özen - Herşeyim Dur Gitme Dilimin ucunda gitme dur desem Ya gülüp geçersen Yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakmış Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrı'm ne olacak Yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz Her şeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz Her şeyim dur gitme Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme Sever mi sence bu yüreğim bir daha Paylaşır mı her şeyi bir kalple daha Sen bana ben sana böyle tutkunken Ayrılık reva mı sevdamıza? Gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrı'm ne olacak Yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz Her şeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz Her şeyim dur gitme Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme | ||
![]() | ![]() |
![]() | #188 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nurettin Rençber - Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #190 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir ben vardim bir sen yoktun Yar askdan böyle korkmak niye diye Bir sor su kalbine onun askla derdi ne Kir su zincirleri carpsin yine Varsin yoksun sen sarhossun Asktan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde Yollar uzun düsler kisa Sevgi gercek yalan olan askmi yar Bir sen kaldin ask tatmayan su dünyada Kandirma kendini bak ask tam karsinda Varsin yoksun sen sarhossun Asktan bölye korkmak niye Bir senmi kayboldun bu ask denizinde Bense yok oldum nefesinde
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |