![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #17 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer - Kajmeran Cihanda kaybolan yillarim ve içinde düstügüm feci günahlarim sakladigim sevaplarimla yasadim facialarin bedelleriyle agladim ben anladim karikatür komedya koydum adini buranin deneyiminle deneye bir denekmisin sago girtlaginda halata bagli sen binekmisin sago rüzgarin hiziyla savrulur sözüm elaleme onlarin samarlarinda ezilen bir sinekmisin sago rap dölüyle üriyen her satir karamsar hanenin dedi sagopa yasli bir çocuktu zaten yillar öncesi aknelerime dokunamazdim kan gölü olurdu suratim lisede aynadan kaçardim yorgan alti aglardim ben parayla geç tanistim,çok güzeldi asik olamadim yinede vardi kalbini çaldigi dostlarim ben onunla merhaba sohbetinde kaldim yüz-göz olamadim aldattigi dostlarimla merhabalasirim yagmalanmis her taraf ve hibe olmus bertaraf kadim bedenler isgüzar seçil ve seç civarlarinda tekmi kaldi Kajmeran dudaklarimda bal yok oysa tek dilekti mutluluk... Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlik Dönen su dünya sanki tas ve biz içinde çorbalik Katiksiz iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlilik Beddua,kötüyü servis edene sordum biz dogarken dargindik Hos seda duyum sabah bi marti uçurum gökyüzünden Hediye edilen günlerimde bir duaci ol Uluya anlasilmadan kapanmasin o gözlerin sulanmasin Darbeler yesende yüregine,affetmek en asil intikam Varsa bir duvar dayan Yoksa bir duvar yarat Karanlik oldugunda mumdan bir günes yarat Kanatlarin kirilmasin Umutlarin nicesi yirmidört karat Belki talanim amma manzaram tedavi acizi Ya belki kalani bir tutam ümit tebessümünde yarali kim bilir Sersefilse duygular ömrün yarisi yalpalar Zamanla dogar o anlar yada bir anda yok olurlar Kalles olsa dahi bir an için o yadigar dostlar Etme ses ve affet bir gülücük asklar Gözlerimde damla yas var Bir hüsran aldi can Hicranla kanar.. Bu dünyada tek basina bir erkek bir hiçtir ve bu dünyadan baska dünya yok , baska bi dünya gördüm bazen onu hayal sandim ama olsun göremiyecegim seyler görmüssün... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |