![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #212 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dokunuşun ihaneti var... bekır paylasım ıcın tskler cok guzel sarkı bu baya gıder bende ![]() Konu Gokhan tarafından (07-04-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #213 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekliyorum bekliyorum sabır nedir anlıyorumm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #214 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() dediğim şeyi uygula ![]() ![]() Konu forza_bjk34 tarafından (07-04-2009 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #215 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam kardes saolasın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #216 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki Sınır Ülkenin Dikenli Telleriyiz, Dokunsak Kanar Ellerimiz... Kimselere Söylemez.. Gizli Gizli Severiz Ve.... Kavuşursak Biteriz Biz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #217 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini Sevmek de yok artık! Sevmek yok artık! Hiç kimseyi! Sen yaz saati uygulaması ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar beni bir saat geri Bu zamanlar yoksa bize düşman mı? Bilemem... Aklın kimde kalır? Bilemem... Hatrın kimde kalır? Bilemem... Kimler sensiz kalır? Bilemem... Hangi yol düz gider?(Hangi yol güze gider?) Bilemem aşklar ne için biter!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #218 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Bir gun bu oykunun sonuna gelince Ansizin desemki hoscakal canim Unutursun mecburen unutursun Yildizlar soner bu askta biter Bazi gun hatirlayinca sessizce aglariz Neylersin..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #219 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sagopa Kajmer - Kajmeran Cihanda kaybolan yillarim ve içinde düstügüm feci günahlarim sakladigim sevaplarimla yasadim facialarin bedelleriyle agladim ben anladim karikatür komedya koydum adini buranin deneyiminle deneye bir denekmisin sago girtlaginda halata bagli sen binekmisin sago rüzgarin hiziyla savrulur sözüm elaleme onlarin samarlarinda ezilen bir sinekmisin sago rap dölüyle üriyen her satir karamsar hanenin dedi sagopa yasli bir çocuktu zaten yillar öncesi aknelerime dokunamazdim kan gölü olurdu suratim lisede aynadan kaçardim yorgan alti aglardim ben parayla geç tanistim,çok güzeldi asik olamadim yinede vardi kalbini çaldigi dostlarim ben onunla merhaba sohbetinde kaldim yüz-göz olamadim aldattigi dostlarimla merhabalasirim yagmalanmis her taraf ve hibe olmus bertaraf kadim bedenler isgüzar seçil ve seç civarlarinda tekmi kaldi Kajmeran dudaklarimda bal yok oysa tek dilekti mutluluk... Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlik Dönen su dünya sanki tas ve biz içinde çorbalik Katiksiz iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlilik Beddua,kötüyü servis edene sordum biz dogarken dargindik Hos seda duyum sabah bi marti uçurum gökyüzünden Hediye edilen günlerimde bir duaci ol Uluya anlasilmadan kapanmasin o gözlerin sulanmasin Darbeler yesende yüregine,affetmek en asil intikam Varsa bir duvar dayan Yoksa bir duvar yarat Karanlik oldugunda mumdan bir günes yarat Kanatlarin kirilmasin Umutlarin nicesi yirmidört karat Belki talanim amma manzaram tedavi acizi Ya belki kalani bir tutam ümit tebessümünde yarali kim bilir Sersefilse duygular ömrün yarisi yalpalar Zamanla dogar o anlar yada bir anda yok olurlar Kalles olsa dahi bir an için o yadigar dostlar Etme ses ve affet bir gülücük asklar Gözlerimde damla yas var Bir hüsran aldi can Hicranla kanar.. Bu dünyada tek basina bir erkek bir hiçtir ve bu dünyadan baska dünya yok , baska bi dünya gördüm bazen onu hayal sandim ama olsun göremiyecegim seyler görmüssün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #220 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Güzelmiş ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |