![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | nobreyi 5 maç sol açıkta oynatalım, 5 maç sonra nobreyi de beğenen çıkmaz bence. ben nobreye 2 kişi çalımlasın da aşırtma vursun ya da 30 metreden 90a yollasın topu demiyorum. ama i.b.b maçında tam nobrelik pozisyonları değerlendiremedi. en iyi yaptığı şey bu adamın kale önünde kafa vurmak ve önüne yerden kesilen topları itelemekken en az 2 yüzde yüz pozisyonu harcadı. yapması gerekmeyen işleri sol kanatta yapmıyor diye boboya kızanlar yapması gereken şeyleri yapamayan nobreye de tepki göstermeliler. bilemiyorum, belki ben eski kafalıyım ama forvetten gol, kanattan asist, savunmacılardan savunma yapmalarını beklerim. | ||
![]() |
|
![]() | #173 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım su avatarını degıstırırmısın sen öncelikle | ||
![]() |
![]() | #174 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nobre yetenekli değildir kabul ediyorum ama yetenekli olduunu söylediimiz bobodan daa çok savaşan belki daa az gol atan ama emnm takıma ondan daa çok yüreini koyan bi futbolcumuzdur..şahsen onu bobosundanda batusundanda çok seviorum inşallah daa ii olcak bu sne...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
![]() | #175 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Age Of Empires oynamıyoruz . Futbol konuşuyoruz . Beşiktaş'ın en fazla gol atan adamı Bobo'ya bu adamı tercih etmek, idam sehpasına çıkarmaktır koca takımı . Yapmayın, bi adam için koca Beşiktaş'ı harcamayın . Duygusallığınızı bi kenara bırakın . Nobre bu takımda oynar, nasıl oynar .. Dakika 80 olur, 3-0 önde oluruz .. Koy Nobre'yi koşsun dursun 10 dakka .. Başka türlü bu takımda yeri olmayan bir adamdır Nobre .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() |
![]() | #176 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo dün çou zaman ki gibi berbattı ![]()
![]() |
![]() | #178 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu açıklayan tek kelime bu malesef çağlacım..ayaında top tutamadı dün çook kötü oynadı..böle oynayıp bzi fıtık etmesindense gitsin yerine iisi alınsın derim ama o yönetm biz de where is?? ![]()
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |