![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Ondan önce gitmesi gereken çok kişi varken Nobre yolcu yıpratma haberleridir fanatik bizle ilgili hangi iyi haberi manşetten vermiştir soruyorum??????????????????????
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #83 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobonun yokluğunda çok iş düşecek Nobreye. Gol atmasa bile rakip savunmayı yıpratması işimize çok yarayacak. Tigananın Burak ve İbrahim Akını bu durumda mutlaka kullanması lazım son vuruşları iyi olan kaleyi gören oyuncular bunlar.. | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre’den sevgilerle Erciyes’e attığı golle üç puanın mimarı olan Mert Nobre, golünü ameliyat olan takım arkadaşı Bobo’ya armağan etti. 20.03.2007 Sambacı, “Bobo en formda olduğu dönemde sakatlanıp aramızdan ayrıldı. Kendisini maçtan önce arayıp, ‘Yokluğunda senin için gol atacağım’ diyerek söz verdim. Bana gülerek yanıt verdi. Elbette üç puan bizim için çok önemliydi. Şampiyonluk yarışını sürdürmek için üç puan alamazsak işimizin biteceğini biliyorduk. Saha içinde tribünde olduğu gibi sessizlik yoktu. Kazandığımız için çok mutluyuz” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi pires yapan futbolcu ama hava topların da fazla iyi değil.fb'deyken harika oynayan bir futbolcuydu beşiktaşa geldiği zaman bozuldu adam bünyesimi kaldırmadı mı ne eeee tabi herkes kaldıramaz bu bünyeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() |
![]() | #87 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #88 | ||
Guest
| ‘Doktorları dinleme oynat beni hocam’ ![]() 24.04.2007 Tıpkı Murat gibi Antalyaspor karşılaşmasında büyük bir fedâkarlık gösteren Murat Şahin, sakat sakat oynayıp takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Bu mücadelede sakatlanan Mert Nobre de oyundan alınmıştı. Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Mete Düren, "Nobre'nin çok az da olsa oynama ihtimali var. Ancak biz teknik heyete oynayamayacağı yönünde rapor verdik. Forma giymesi tehlikeli olabilir. Eğer sert bir darbe alırsa uzun bir süre sahalardan uzak kalabilir" derken, Sambacı'dan yanıt geldi: Ne pahasına olursa olsun, Kadıköy'de oynamak istiyorum... Tigana karşı çıktı Kaleci Murat Şahin'in yaptığı fedâkarlığı hatırlatan Nobre, "Türkiye Kupası'ndaki kaderimiz perşembe günü çizilecek. Murat, Antalyaspor maçındaki performansıyla bizlere örnek oldu. Şimdi sıra bende. Böylesine önemli bir karşılaşmada takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Tigana'dan forma istiyorum" dedi. Ancak zorlu lig maçları öncesinde daha tehlikeli bir sakatlıktan çekinen teknik direktör Jean Tigana'nın, Mert Nobre'yi kupa maçında riske etmeyeceği ifade edildi. Brezilyalı, Kadıköy'de oynanan lig maçına kaptan olarak çıkmıştı. Orhan YILDIRIM Kaynak:Fanatik | ||
![]() | #90 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İşte o an bir fırtına kopar ![]() Ricardinho ortaladı, Nobre kafayı vurdu ve ortalık karıştı... Sakat sakat 120 dakika mücadele eden derbinin olay adamı, FANATİK'e konuştu. 28.04.2007 ‘Atacağımı biliyordum’ Sezon başında Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde Beşiktaş’a transfer olan Mert Nobre, Kadıköy’de Kartal’a turu getiren isim olmuştu. Derbi sonrasında Yıldırım Demirören ile Ümraniye’de görüşen Sambacı, “Başkanım benim eşim de hamile. Sizi en iyi ben anlarım. Attığım gol ve final, benden Cemal’e hediye olsun” diye konuştu. FANATİK’e samimi açıklamalarda bulunan Nobre, “Korner atışında Rico ile gözgöze geldik. Daha kafayı vurmadan golü hissettim” ifadesini kullandı. ‘Gerçek Beşiktaşlıyım!’ Ricardinho ile Aurelio’nun tartışmasına da değinen Nobre, “İkisi de sakin ve esprili insanlar. Maç içinde küçük tartışmalar oldu. Ancak sanırım saha dışında ve daha önce yaşanmış bir şeyler vardı” yorumunu yaptı. Sambacı, “Sakat sakat oynamayı ben istedim. Arkadaşlarım, ‘Gol atamazsan gerçek Beşiktaşlı olmazsın’ demişlerdi, sözümü tuttum. Ligin ilk yarısında pas geçmiştim ancak şimdi mutlu sona ulaştım. Umarım iki kupayı da kazanırız” dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |