![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo Egoist Değilim Kartal'ın sambacısı, "Ceza alanı içinde önce golü düşünmekten doğal ne olabilir ki" diye konuştu. Ben Golcü Değil Miyim? Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti, saha içinde kendisi için yapılan "egoist" yakıştırmasına tepki gösterdi. Bobo, "Ceza alanı içine girdiğimde aklıma gelen ilk şey kaleye şut atmak oluyor. Bundan daha doğal ne olabilir ki. Sonuçta benden gol bekleniyor" dedi. Beklentiler Üst Seviyede Bobo, Beşiktaş gibi
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #123 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kartal'ın sambacısı, "Ceza alanı içinde önce golü düşünmekten doğal ne olabilir ki" diye konuştu. Ben Golcü Değil Miyim? Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti, saha içinde kendisi için yapılan "egoist" yakıştırmasına tepki gösterdi. Bobo, "Ceza alanı içine girdiğimde aklıma gelen ilk şey kaleye şut atmak oluyor. Bundan daha doğal ne olabilir ki. Sonuçta benden gol bekleniyor" dedi. Beklentiler Üst Seviyede Bobo, Beşiktaş gibi Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #124 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Helal olsun BoBo sana dun cok guzel mac cikardin, böyle devam ederseniz Nobrede sende super olursunuz. Durmak yok son surat devam. FORZA BoBo
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
daha öncede güvendim şimdide güveniyorum ileride de güveneceğim BOBO sen genç ve iyi bir forvetsin en azından bizim ligimizde çok iş yaparsın aynen devam
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | forza boboooo | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gercekden tebrik ediyom boboyu cok güzel bir futbol sergiledi ilk golde yokdan var etti positionu sif asisstleri degil iyi futbolda oynadi
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #128 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
gecen sene ezık macında bı tane kafa topu wermedı lucıanoya ondere tam bı fıyaskomu bu adam gorduk fıyaskomu yoksa dıılmı bu takımın en ıılerı arasında suan we gelecegı cok parlak bı oyuncu ıns kendını gelıstırır
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #129 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben beşiktaşın oyuncusu değil daha iyisi lazım diyorum siz beşiktaşa layık görüyosanız sorun yok benim için bu. vestel maçına bakarak bobo iyi diyosanız nobre mükemmel ötesi 3 gol attı dünya kadar top çaldı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #130 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben hala nobrenin besiktasa on liberoda daha faydali olacagini dusunuorum. bana takimda bobodan daha ii forwet gostersene yada suan besiktasin topcusu olan 7 tane adam sayabilirmisin. bu adam bize cok para kazandiracak bi futbolcu onun tipindeki bi forweti su anda 5-6 mılyon euroya bulamayız
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |