![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #142 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 'Bu gece benim gecem' ![]() Transfer edildiğinde ‘sıradan ve tecrübesiz’ olduğu gerekçesiyle eleştirilen, ancak her geçen gün hep üstüne koyarak kendini geliştiren Bobo, sonunda geçer not almanın rahatlığını yaşıyor. Uyum sorununu aştığını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, sezonun ilk yarısında beklenen performansı ne kendisinin, ne de takımının gösterdiğini belirterek, “İkinci yarıya iyi başlamamız gerekiyordu ve ilk adımı başarıyla attık. Ancak son maçımızdan sonra öyle bir hava yaratıldı ki, sanki lider olduk. Buna dikkat etmek gerek” dedi. ‘Patlamaya hazırım’ Vestel Manisaspor ile oynadıkları lig maçında güzel futbolunu Nobre’ye yaptığı iki asistle süslemesini bilen genç oyuncu, aynı ekiple bu akşam Fortis Kupası’nda yapacakları mücadelede mutlaka gol atacağını söyledi. Golcülerin biraz egoist olduğunun altını çizen Bobo, “Ancak bu pozisyonuna göre değişir. Nobre’ye attırdığım gollerdeki gibi... Kendimi bomba gibi hissediyorum. Bu akşam yine arkadaşlarıma gol attırmaya çalışacağım, ama kendim de atacağım” iddiasında bulundu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #143 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bu gece Besiktasimin gecesi olur ins, BoBo dan en az 1 gol bekliyorum..
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #144 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | sana güvenim sonsuz ilk geldigin anda sen büyük yildiz olcani biliyordum sen daha yolun basindasin ve her macdan maca seni daha iyi göriyom yönetime dicem laf su bu oyuncuya sahip cikin!
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | helal olsun
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #148 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bobo hakkında nie bu kdr olumsuz dusunuyosunuz.ben ilk geldiğinde bile bu adamın zamanla pişeceğini soledim.bu adamdan hem de felaket para kazancagız.sürat var,teknik var daha ne olsun..nobreyle birlikte pres yapıyo..herseyde war adam.bi bakın kupada 5 ligte de su an 6 golu war.ayrıca uefa kufalarında da golu bulunuyo.bence su an en faydalı oyunculardan biri. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |