![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
nobrenın riconun duran topunda attığı gibi gökhan zanın yanlış hatırlamıyosam delgadonun kornerinde attığı gibi yani demek istediğim her türlü yan orta.çünkü türkiyede takımlar kendi 18 ine çekiliyo 3 büyüklerde sağdan soldan orta delicen.yani çok ortalar gelicek inşaallah bundan sonra atar. çünkü böyle ancak geniş alanda etkili olur bobonun fiziği yerinde kendini geliştirirse işte ozaman 4x4 olur(beşiktaş için)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
nobrenin hava hakimiyeti var da noluyo topu istop etmesini bilmiyo ilk yarı bir gol atabilmiş geçen hafta da bobonun paslarıyla boş kaleye yuvarlamış. bobonun kumaşı topa değdiğinde anlaşılıyo attığı goller asistler de ortada. ne yani suçu yabancı kontenjanından olması mı? sanki boş kontenjanları doldurabiliyoruz da hay allahım ya. Konu Kartallica tarafından (31-01-2007 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | helal olsun
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler bobo hakkında nie bu kdr olumsuz dusunuyosunuz.ben ilk geldiğinde bile bu adamın zamanla pişeceğini soledim.bu adamdan hem de felaket para kazancagız.sürat var,teknik var daha ne olsun..nobreyle birlikte pres yapıyo..herseyde war adam.bi bakın kupada 5 ligte de su an 6 golu war.ayrıca uefa kufalarında da golu bulunuyo.bence su an en faydalı oyunculardan biri. | ||
| |
| | #7 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | baktığınız zaman nobre tipinde bir golcü sanırsınız ancak çok farklı özellikleri var. çalım atabiliyor pozisyon hazırlıyor atıyor attırıyor gerçekten ümit vaad ediyor inşallah böyle gider sezon sonuna kadar bu performansını sürdürürse büyük kulüpler ve milli takıma çağırılabilir... | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bobo bobo ismiyle dalga gecen arkadaslarim bile cok keyif aldi boboyu izlemekden o burakin golünü hazirladinda kendide atabilirdi 3gol atmis olurdu ama asisst yapti ben cok forvet tanimiyom öyle positionda asist yapmayi düsünen forvet
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
| | #10 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo 2 mactır ınanılmazsın senı hayranlıkla izliyoruz hep boyle oyna
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |