![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | "Bobo kabına sığmıyor. Üç gün önceki lig maçında çok iyiydi. Bu maçta da harikaydı. Tamam anlaşılıyor Bobo beni mahcup edecek. Bu mahcubiyete can kurban. Devam, Bobo devam... Aslında denilecek olan 'Devam Beşiktaş, devam.' Tigana geç uyandı ama tam uyandı. Be mübarek! Sezonun ilk yarısında neredeydin. Gözlerine perde mi inmişti? Beşiktaş, taraftarına dünyayı zindan etti. Takımına tonla puan kaybettirdin. Sanırım artık aynı yanlışlara düşmezsin. " Sanlı SARIALİOĞLU.. Sanlı kaptan da boboyu kabul ettiğine göre tamamdır önemli olan görememek değil inat etmemek BOBO seni seviyoruz aynen devam
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #162 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bobo kafa golu atamadıktan sonra ben fazla tutmam 1.85 boy var bunu kullansın nezaman rakipten daha fazla zıplayıp gol atarsa işte ozman tam benim isteğim tarzda adam olur.kapalı savumayı uzaktan şut ve yan top açar kafa topu olmassa ben istemem her zaman böyle geniş alan bulamaz(BENCE) sen bobonun hiç bu kadar boğuştuğunu gördünmü (fener kupa maçı hariç)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #163 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bobo bobo ismiyle dalga gecen arkadaslarim bile cok keyif aldi boboyu izlemekden o burakin golünü hazirladinda kendide atabilirdi 3gol atmis olurdu ama asisst yapti ben cok forvet tanimiyom öyle positionda asist yapmayi düsünen forvet
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() Bobo verdiği sözü tuttu Önceki gün yaptığı açıklamada ne pahasına olursa olsun Vestel Manisaspor ağlarını havalandıracağını iddia eden Bobo, verdiği sözü tuttu, golünü attı. Maç boyunca müthiş bir performans ortaya koyup, galibiyette önemli rol oynayan Brezilyalı futbolcu, taraftarlardan büyük alkış aldı. Lig maçında yaptığı hatalarla tepki çeken Kalabane ile eşleşen Bobo, rakibini girdiği her ikili mücadelede geçmeyi başardı. Vestel'in savunma oyuncuları Bobo'yu bir türlü durduramadı. Golcü futbolcu, grafiğini daha da yükseltmeyi hedeflediğini dile getirdi. Kaynak: Fanatik
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #165 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya bızım takımın kanatları ıı ıslemıosa bobo napsın bızım kantalarımız yaklasık 6-7 senedır ıslemıo en son munch wardı adam gbı orta acan bıde delı ıle pascal ıı anlasıodu ondan snra bızım takım kafa ıle gol atamıo bı gecen sene cımbom macını hatırlıorum 3-2 yenıldıgımız toraman ıkı tane kafa golu atmıstı kornerden gelen topa baska akıllarda kalan mac yok. kafa topları ıı dıe nobreyı aldık o bıle kafa golu atamadıgı yerde bobo kafa golu atarsa dıosun halamında bıyıkları olsaydı amcam olurdu. bobo belkı kafa golu atmıo olabılır ama kafa toplarını ındırıo arkadaslarına dıkkatlı ızle macları
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | |||
![]() |
![]() | #166 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bobo bu sene ligde attigi 7 golün ücünü kafayla atmis!!! Gazetede bi istatikde yaziyordu!
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #167 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | antalya ,gaziantep,rize | ||
![]() |
![]() | #170 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
nobrenın riconun duran topunda attığı gibi gökhan zanın yanlış hatırlamıyosam delgadonun kornerinde attığı gibi yani demek istediğim her türlü yan orta.çünkü türkiyede takımlar kendi 18 ine çekiliyo 3 büyüklerde sağdan soldan orta delicen.yani çok ortalar gelicek inşaallah bundan sonra atar. çünkü böyle ancak geniş alanda etkili olur bobonun fiziği yerinde kendini geliştirirse işte ozaman 4x4 olur(beşiktaş için)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |