![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşın forvetlerinde yertopları ve hareket halindeki toplarda son vuruşu en iyi yapan forvet ve bu alanda 1 numara böyle devam etmesi gerekir bence!..
__________________ BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oleeyy aaaaaaa BEŞİKTAŞım oleeeyy (erkek adam renkli takım T U T M A Z ) | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında iyi oldu bu yabancıları türk yapmak çünkü eğer nobre türk olmasaydı ricardinho alınamayacak veya bobo nun bonservisi alınamayacaktı ve beşiktaş taraftarı böyle futbol yıldızlarından mahrum kalacaktı iyi oldu bu yabancıları türk yapma modası iyi oldu...
__________________ BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oley BEŞİKTAŞım oleeyy aaaaaaa BEŞİKTAŞım oleeeyy (erkek adam renkli takım T U T M A Z ) | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar Bobo Brezilya Genç Milli Takımı'nda oynadı.O yüzden Türk olsa da Türk Milli Takımı'nda oynayamaz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | onu belli bir yaş sınırı var galiba
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yok abi biliyorum ben Bobo oynayamaz bizde.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |