![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo için İngiltere'nin Tottenham kulübü tam 8 milyon dolar teklif etti. Başkan Yıldırım Demirören, "10 milyon dolar verseniz de Bobo'yu satmayız" diyerek teklifi geri çevirdi. Bayern Münih, Hertha Berlin, Marsilya, Bordeaux ve CSKA Moskova da Bobo'nun peşinde. *** Bobo'ya saldırı! Tottenham 8 milyon dolar verdi, Demirören "10 milyon dolar bile ödeseler satmayız" dedi. Kartal'ın yıldız futbolcusu Bobo için yapılan tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Performansıyla siyah-beyazlıların gözdesi olan Brezilyalı golcü için Tottenham'ın 8 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi. Tottenham'dan gelen teklifi Bobo'nun menajeri Mehmet Uludağ, yönetimine iletti. Ancak başkan Yıldırım Demirören bu teklife de ret cevabı verdi. SIRAYA GİRDİLER Bobo'nun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Demirören, "10 milyon dolar da verseler satmayız. O bizim geleceğimiz" dedi. Avrupa'da pek çok kulübün transfer listesinde adı geçen Bobo için B. Münih, H. Berlin, Marsilya, Bordeaux ve CSKA Moskova'nın da Beşiktaş'tan gelecek olumlu bir haber için beklediği öğrenildi. Cenk ATILGAN
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir an düsündüm bu adam 300.000euroya kiralik olarak geldi sonra 2.mio aldik aradan bir kac ay gecdi 5mio teklif ettilet sonrada 8mio yani bu oyuncu 10mio asaga satilirsa yazik olur
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ‘Hedefim Avrupa’ Fransız takımlarının gözdesi olan Bobo, transferiyle ilgili sessizliğini bozdu. 10.03.2007 “Şu anda tek düşüncem Beşiktaş” diyen Brezilyalı yıldız, “İstanbul’a gelirken tek hedefim vardı. Burada kendimi kanıtlayıp, Avrupa’nın sayılı kulüplerinde kariyer yapmak. Bu amacıma her geçen gün bir adım daha yaklaşıyorum. Kulübümü çok seviyorum. Sezon sonuna kadar çıkışımı sürdürüp, gelen teklifler içerisinden en iyisini değerlendireceğim. Böylece hem Beşiktaş kazanacak hem de önüm açılacak. Profesyonellikte her zaman bir adım sonrasını düşünmek zorundasınız. Bunu sadece benim değil, tüm genç arkadaşlarımın düşünmesi gerek” ifadesini kullandı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hemen gitmek yok öyle bize lazım daha 2/3 sene daha oynasın sonrasına bakarız.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ankara macinda mükembel bir asisst yapdi gercekden tebrik etmek lazim o pasi anca ricardinho atardi oda iyi günde olsa
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bobo Beşiktaş'ın forveti değil!.. Yabancı kontenjanı boşuna dolduruluyor!.. Yıldız adam alınsın!.. Bobo kiraya verilmeli!.. Kafasını kullanamıyor!.. Şimdiiiii! Bu yorumları yapanların hepsi Bobo'dan özür dilesin bakalım!..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |