![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | işte bu çok kötü bi haber.. ![]() ![]() çok kötü oldu bu..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo tam da çıkışa geçmişti.bu sene zaten sakatlıklar olmasaydı puan farkı atardık.bu akşam gs lilerin bir yorumu vardıkı sormayın bir gs li bjk şampiyon olmasın fb şampiyon olsun diyorsa düşmanlarımızın ne kadar arttığını görmek için gözlük takmaya gerek yok .işallah bu sene şampiyon oluruz ve bu kıskanç rakiplerin gözleri kartalımın pençeleriyle kör olur. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Zan bari iyileşsin bir an önce.Takıma çok büük katkısı oluo.Ben bu erciyes maçı alındığı takdirde işlerin bir hayli rayına gireceğini düşünüorum.Zaten 1 hafta milii maç arası war BU boşluktada sakatlıklarda gelişme olur.Hemde motivasyon üst düzeyde olur.Beşiktaşımdan hiç de olmazsa 2. lik bekliyorum.Üstelik gs puan kaybedip fb ninde ne yapacağı belli deilkn ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah bize sabır boboyada acil şifa versin böle şansızlık olamaz umarım yerini G.güleçle doldurmaya çalışmaz Burak oynamalı bence İ.akın çok kolay pozisyon harcıo İ.akına şans verirse kafayı yeriz yine burak oynamalı bence...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | birarada sakatlanmisdi 5haftami ne sakkati ama 1-2 hafta önce iyilesdi insallah simdide öyle olur ihtiyacimiz var ona
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |