![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geçmiş olsun | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar eğer çift forvet oynayacaksak Burak asla bir santrafor olamaz. Bir kere son vuruş yeteneği yok ama İ.Akın'ın vuruşları mükemmel düzeyinde. Bakmayın Galatasaray maçında kaçırdıklarına, biraz özgüveni olsa onları gözü kapalı atar İbrahim Akın. O yüzden Nobre'nin yanında onun indirdiği toplara çabuk hareketlenen ve iyi vurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.(Bobo da bunu yapmıyor muydu zaten?) Bunu da İ.Akın'dan başkası yapamaz şu an.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa daha yeni duydum... offf agilcam ya, adam süper form tutmustu.. offoff.... bence burak santrafor iyi oynuyor, ama gecen mac beni delirtti bu top kayiplariyla , yani burakdan yana degilim... sakin gülec mülec oynatmasin, adama hic güvenmiyorum.... ama ibrahim akin ne olursa olsun, bir alternatif bennim icin... yani bir an parlar golünü atar ve maci alir... yani ibo diyorum... gecmis olsun bobo cabuk iyilesip dön lütfen... ya niye hep bize oluyor böyle seyler ....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bobo Ameliyat Oldu Brezilyalı futbolcumuz Bobo, sol diz dış yan bağlarındaki parçalı menisküs yırtığı nedeniyle Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yaklaşık 1 saat süren operasyonu gerçekleştiren Kulüp Doktorumuz Şenol Akman, "Başarılı bir ameliyat oldu. Futbolcumuz bu akşam hastanede kaldıktan sonra yarın taburcu olacak. 1 ay sonra da sahalara dönebilecek" dedi.
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Bobo sezonu kapattı İsmail ER 17 Mart 2007 ![]() BEŞİKTAŞ’ta şanssız sakatlıklar birbirini izliyor. Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, bu kez golcüsü Bobo’dan gelen sakatlık haberiyle şoke oldu. Beşiktaş’ı sırtlayan Brezilyalı yıldız için bu sezon kapandı. Beşiktaş’ta önceki günkü idmanda Kleberson’un omzu çıkarken, Fahri de sakatlığı nedeniyle çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Hafta başından beri antrenmanlara katılan Bobo konusundaki açıklama ise dün siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapıldı. Brezilyalı genç futbolcunun sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edildiği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde bugün ameliyat edilecek. Bobo’nun bir ay sonra sahalara dönebileceğini söyledi. En golcü yıldızıydı 22 yaşındaki Bobo, ligde bu sezon forma giydiği 20 maçta attığı 10 golle, takımının en golcü futbolcusuydu. Siyah beyazlı takım ise yarın Kayseri Erciyesspor ile cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların ayak tenisi oynadıkları bildirildi. Gökhan Zan’ın takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edilirken, Fahri Tatan’ın da takımla çalışmalara başladığı, Kleberson’un ise tedavisine devam edildiği açıklandı.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı: ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |