![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Geleceğin Yıldız'ı Bobo Mükemmel Teknik ve Yandan Gelen Ortalarda Çok Etkili... Eminimki Seneye CL'de Ön Elemeleri Gecerken Bobo Fırtınası Esecektir.. Zaten Talibi Çok Avrupa Devlerinin Mutlaka Dikkatini Çeker ve Seneye Yüksek Bi Fiyatla Satarız Ama Tabiki Satılması Taraftarı Değilim Nouma Kadar Çılgın Olmasada Kartalı Yıllarca Uçurur ve Unutulmazlar Arasına Girer..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ilk geldinde bunuda nerdn bulmuslar dedim ama o kendini gelistirdi iyi isler cikarmaya basladi gelecek sezon dahada iyi olacatir | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ‘Neden buradayım ben!’ Ricardinho ile Vedran Runje İstanbul’da bırakılırken, sakatlığına karşın Kayseri’ye götürülen Bobo isyan etti. 26.05.2007 ‘Hiç anlamadım’ Attığı gollerle bu sezon Beşiktaş’ın en faydalı yabancısı olan Bobo, sakatlığına karşın Kayseri’ye götürülmesine sinirlendi. Brezilyalı futbolcu, “Ciddi bir sakatlığım olduğunu söyledim. Ağrılarım hâlâ devam ediyor. Ancak neden kafileye dahil edildim, neden buradayım hâlâ anlamadım. Zaten bu maçın bizim için hiçbir anlamı yok” diyerek tepki gösterdi. Genç sambacı karşılaşmayı tribünden takip etti. Huzursuzluk... Öte yandan dizindeki sakatlığı bahane edip Kayseri’ye gitmeyi reddeden Vedran Runje, Siyah-Beyazlı takımda huzursuzluk yarattı. Teknik direktör Tayfur Havutçu’yla bir görüşme yapan Ali Tandoğan ve Mustafa Doğan’ın, “Hocam biz sakatlığımıza karşın buradayız. Takımla birlikte olmak istedik. Ancak madem Runje sakat, neden milli takımdan affını istemiyor” diyerek dert yandıkları öğrenildi.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakkında 42 sayfa taraftar mesajı yazılmasından da belli olacağı gibi bjk nin yıldızı iyi top taşıyo tek ihtiyacı yanına teknik ama kafacı bir santrafor o yüzden nobre gitmeli bobo yu satmaya falan kalkmasınlar diyelim ki sattın bobo gibi forvet almaya kalksan yine 10 milyon dolar ve artık elinde tigana gibi gençlere önem veren bi hocan yok artı bunun adaptasyonuydu falan derken bjk ye yazık olur
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelecek sezonda kesinlikle kalması gereken Beşiktaşımıza çok büyük katkılar sağlayacak süper bi forvet..Golcülüğüne diyecek yok zaten..böyle devam etsin..Gerçekten yürekten oynuyo.. ![]()
__________________ ![]() !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |