![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #421 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hakkında 42 sayfa taraftar mesajı yazılmasından da belli olacağı gibi bjk nin yıldızı iyi top taşıyo tek ihtiyacı yanına teknik ama kafacı bir santrafor o yüzden nobre gitmeli bobo yu satmaya falan kalkmasınlar diyelim ki sattın bobo gibi forvet almaya kalksan yine 10 milyon dolar ve artık elinde tigana gibi gençlere önem veren bi hocan yok artı bunun adaptasyonuydu falan derken bjk ye yazık olur
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #423 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelecek sezonda kesinlikle kalması gereken Beşiktaşımıza çok büyük katkılar sağlayacak süper bi forvet..Golcülüğüne diyecek yok zaten..böyle devam etsin..Gerçekten yürekten oynuyo.. ![]()
__________________ ![]() !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
![]() |
![]() | #426 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
vurdumu oturtuyo valla topa. ozellikle delgado ve rico iyi olunca daha iy pedrformans osteriyo bu sene cok seyler ve goller bekliyorum ondan umarım beni utandırmaz
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #427 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boobooooooooooooooooooooo boobooooooooooooooooooooooooooooooo !! çok severiz kendisini tek işe yarar forvetimiz ![]()
__________________ uyuyan prens uykuların en güzeli olsun gidişin.. gözlerini cennete açmaya karar verdi allah ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |