![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BOBO SANA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM BU DAVRANIŞINI İNAN Kİ SENDE HİÇ AKIL KALMAMIŞ SENİN YAPTIGINI AMATÖR FUTBOL OYNAYAN BİLE YAPMAZ.KIRMIZI KARTI ALIP TAKIMI YAKTIN.TAKIMINI YANLIZ BIRAKARAK RAKİPLERİNE AVANTAJ SAGLADIN.SEN TAŞIDIGIN KOSKOCA BEŞİKTAŞIN AGIRLIĞINI KALDIRAMAYACAK KADAR CAHİL BİRİ OLMAMALIYDIN.KATKI KOYDUGUN BAŞİKTAŞIMIN FRENİ OLMAMALIYDIN.SAYENDE ZİRVE YARIŞINDA BACAGINDAN VURULMUŞ ATLET GİBİ OLDUK AĞIR BİR YARA ALDIK.TERCÜMANIN İNŞALLAH YAZDIKLARIMI SANA AKTARIR.GİDECEKSEN YOLUN AÇIK OLSUN ZARAR VERMEDEN GİT.SENİ HASARCI SENİ ,,,,,,,,
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | besıktasımıza gelmıs olan oyuncular ıcınde en yeteneklısı en ıstıkrarlısı boyle bır oyuncuyu elımızden kacırırsak buyuk bır hata yapmıs oluruz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo gitsin bordeuex da oynayan forvet wendel var o gelsin süper bi oyuncu yönetime yakın arkadaşlar varsa bu ismi iletsinler izlemeye alsınlar bu oyuncuyu yakında patlar fiyatıda olur 15-20milyon euro.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo giderse ben onsuz yapamam
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İNŞALLAH DAHA İYİ OYNAR BOBO SENİ SEVİYORUZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boboyu çok seviyorum gitmesini hiç istemiyorum bobo çoooooook kaliteli bir oyuncu!!!
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boboya benim de güvenim tam O çok kaliteli bir oyuncu.Gitmesini hiç ama hiç istemiyorum
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |