![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en büyük GURUR anlatılmaz yaşanır
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ayrıcalıktır bence yaa..Farkını ortaya koyman gerekiyo tabe,o ayrıcalığı sözde bırakmayacaksın sadece.. Ama herşeye rağmen bence KARAKARTALLI OLMAK AYRICALIKTIR..
__________________ | Erkeksen 132 DesibeL BaqıR. | | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok sevdiğim samimi olduğum fenerli bir arkadaşımı sondan bir önceki avrupa maçından sonra benimle dalga geçmeye ve alay etmeye başladı burnunu kırdım ve mahkemeye vermiş beni beşiktaşlılık bu işte gerçek bir aşk ve beynime hükmedemiyorum napiyim kardeşim kendimi kaybediyorum universitedeykende galatasaraylı bir ev arkadaşını komalık etmiştim...tuttuğum takımı eleştirmişti...oyüzden toplu mekanlarda maç izleyemiyorum tek başıma evimde maç izleyebiliyorum ve yanımda kimse olmuyor ...doktor raporu alabilirsem stadlardada maç izleyecem allah izin verirse...psikopat olduğumu iddaa etmiyorum ama söz kousu beşiktaşsa kendimi kaybediyorum...diyorum ki beşiktaşlılık ölümle yaşam arasında birşey...ondan vazgeçebilmek mümkün değil....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bence beşiktaşlılık bu arkadasın dedigi gibi kafa göz patlatmak deildir bunlar bi marifetmiş gibi anlatılmış burda beşiktaşlılık ruhu holiganizme cekilmemelidir | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |