|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
06-01-2007, 23:37 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
HERZAMAN HERYERDE SENİNLE BİRLİKTE ÖLÜM GELSİN İSTERSE GÖZLERDE BİR DAMLA YAŞ KALBİMİZDE BİR AŞK SENSİN BEŞİKTAŞ OOOO ELBET BİRGÜN ÖLÜCEZ BEŞİKTAŞ TOPRAK OLUP GİDİCEZ BEŞİKTAŞ ÖLMEKTEN KORKAN G..TÜR SENSİZLİĞİN KORKUSU SARDI DÖRTBİR YANIMI BEŞİKTAŞŞ ALLAHTAN TEK DİLEĞİM ŞAMPİYONLUK GÖRMEDEN ALMASIN ŞU CANIMI BEŞİKTAŞ ONBİNLERCE İ.NE OMUZOMUZA GİRMİŞLER KOLKOLA ÇIKMIŞLAR YOLA TRAVESTİ BURSA İ.NE ANKARA BEKLİYORUZ SİZİ BOLU DAĞINDA KAN LEKESİ KAN LEKESİ ÇARŞAFINDA KAN LEKESİ KARTAL KOYUNCA GERDEK GECESİ ONUN BUNUN FENERBAHÇESİ!!!!! YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMM!!!!! Konu Meric tarafından (06-01-2007 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
07-01-2007, 13:44 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | gerçekten süperler,ee ne de olsa yaratıcı beşiktaş taraftarı...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
07-01-2007, 22:07 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | sonudakinin melodisi şöyle GEL BAKALIM GEL BAKALIM MARŞINI BİLOMUSUN?ONUN MELODİSİ İLE SÖYLENİYOR YADA YAKIŞIR SANA YAKIŞIR SANA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR SANA TEZAHÜRATININ MELODİSİ İLE SÖYLENİYOR OKY Mİ KARDEŞ?? | ||
15-02-2007, 17:16 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMADAN VARDI BİR ANDA TUTULDUM AŞIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZDI ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ Kİ | ||
15-02-2007, 18:01 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 | Çok Güzel Bestleler Bu Cok GüzeL KAN LEKESİ KAN LEKESİ ÇARŞAFINDA KAN LEKESİ KARTAL KOYUNCA GERDEK GECESİ ONUN BUNUN FENERBAHÇESİ!!!!!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |