![]() |
besteler burda siz de ekleyin Aklımda birtek sen fikrimde bir teksen Ne farkeder kartal Sen hergün yenilsen Ugrunda herseyden böyle vazgeçmişken Nasıl vazgeçeyim , ßeşiktaşim senden.., 1992-93 sezonunda 2 takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8-0 ı unutma Seninle Agladik Senle Gulduk Biz,Sevdamız Ugruna Canlar verdik Biz,Siyahin Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Besiktaslilik Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan! bu Sevda Bitmez Hasrret Bitmez Isteyen Gider Hiç Farketmez Bu Alem De çarşi herkeseee Karşii allaahh Affederr çarşii Affetmezz Amigomusun,Kebapcimısin Yoksa Reklam yildizımisın Anliyamadık Sen Ne Ayaksin Alen Abi Sen Manyakmisın çok Seviyoruz Deli Gibi Yokk Buu Sevdanin Bi Tarifi Sen Tüm Gönüllerin Sahibiiiiii Karrtaallllllllllllllllll Yalanmişş Anladim Başka Sevgiler En Tatli Sevgiler Sendeymiş Meğer şampiyon Olmadan ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar wardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamaı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayırmaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayırmaz ki.. Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dört bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dört bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla burası Beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle ....toğlanı fener bu hayat dediğin elbet birgün biter azrailin biziz .....toğlanı fener Yakışırsana yakışır, sana şampiyonluk yakışır, sen alemde teksin, değişilmezsin, Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin. aşığım sana DOYAMIYORUM..... ne de güzelsin BAKAMIYORUM..... seni sevmeye KIYAMIYORUM..... bu ne büyük AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞ Besiktasim Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana Hicbirseye Değisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada Bu Sene Sampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayin bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Tasi Ölümune Seviyoruz Biz Besiktas'i Kalbimizde Renkleri Bitmesede Dertleri Doyamam Doyamam Sana Ne fener Ne cimboma Asıgım Besiktas'a Doyamam Doyamam Sana Gel siyahla beyaz olalım Gel Gökyüzünde yıldız olalım Seninle şampiyonluklara koşalım Haydi bastır Karakartalım Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim Kıyamet kopar,çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık, Tüm Çarşı cehennemden kombine aldık Beşiktaş sevgisi işlemiş kalbime 3-5 maçkaybetmişiz çokta s....de, göğsğümüzü gere gere haykıralaım dünyaya en büyük Beşiktaş diye şampiyon olalım bu sene uçalım göklere koyalım cimboma fenere bir çizik atalım dertlere beşiktaşım adını yazalım heryere |
paylaşım için sagol |
teşekkürlerrr |
paylaşım için sağolkardeş |
paylaşım için saolasın |
çok teşekür ederiz paylaştıgın için |
ellerine sağlık dostum |
1903 te doğdu bu renkler, doğduğun günden beri senin tüm kalpler, milyonların gönlünde taht kurmuşsun sen KARTAL dünyaya namsalmış ŞAMPİYON'sun sen... |
Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dört bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dört bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla bu benim favori sarkim...ama tabiiki hepsi coook güzel.... |
şampiyon olalım bu sene uçalım göklere koyalım cimboma fenere bir çizik atalım dertlere beşiktaşım adını yazalım heryere şuna bayılıyorum ben yaa :D süper |
işte Burda enim favoru tezaruhatım.. BEŞİKTAŞ Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş BEŞİKTAŞ |
KOY KOY cimbomboma KOY KANARyaya KOY trabzona KOOOOOYYYY HEPSİ G.T OLSUN KARAKARTALIM ŞAMPİYON OLSUN |
KadiKöy'de DepreM oLdu aLLaH KoRusuN KarTaLim ACI Fener'e Ne oLurSun, iNanMaYan ALi AYDIN'a SorSun, NasiL K.ydu ama AhMet DurSun.. Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSISavasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSIAffetmez!!! |
Efsane yazdin tarihe BESIKTASS ASIK Oldum renklerine BESIKTASSS Olum Olsa Donmeyecegizz bu Yoldannn Canim Feda Olsun Sana BESIKTASSSSSSSSSSSS |
teşekkürler |
Seni dusundum dun aksam yine Kafam guzeldi icmistim yine, Kendi kendime dusundum sonra Ölesim geldi senin ugruna, Hani Dolmabahce'de yururken, Hani fenerbahceye koyarken, Iste oyle birsey.. |
ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bi sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz geberiyoruz |
100.yıl marsı bnı cok etkıler bu sene sampıyon gorelım sızı olmeden mezara koymayın bızı korkutmaz bızlerı musalla tası olumune sewıoruz bız BEŞİKTAŞI |
söz bizde beste bizde taklit yoq bizde mevzuda takımıyoruz geri vitese , samiyende kadıkoyde kral biziz bu alemde ezikler utanın utanın ezikler daha neler gorecegiz ne rezillikler yetmedigimi caldıgınız bizim besteler allah belanızı versin g.t fenerliler çocuklar inanın inanın cocuklar güzel günler gorecegiz güneşli günler 3 mayısda kanayayı devirecegiz sampiyonluk sarkıları soyleyecegiz ooooo karakartal yenilsende yensende biz hep gelecegiz cok seviyoruz seni biz hep sevicegiz dışarda yagmur aklımda maç var elimde doner sopalar bıcaklar kadıkoyde carsı feneri kovalar besiktas adamın a.ına koyar (bu svda bitmez melodisi) sampiyonluk hasretiyle çok çile çektik geceleri uyumadan sabahlar etik ucurumdan dusmeden tut elimizi sampıon ol beşiktaşım mesut et bizi (musalla) kanarya kadıkoyde 5 atacakmıs besıktası stada almayacakmıs hayal mi goruyorsun yoqsa ruyamı çarşı geliyor çarşı s.ker ananı off off şampiyonmus fenerbahce of of en buyukmus fenerbahce of of türkiyenin yuzkarası avrupanın maskarası allah belenı versin fener off |
Alıntı:
kafam güzeldi içmişim yine kendimi düşündüm ölesim geldi senin uğruna hani dolmabahçedeyürürken hani fenerbahçeye koyarken hani biz pınarbaşı çekerken işte öyle bişey |
Yüreğimizin Derinliklerine Kök Salmış Bir Sevdadır ÇARŞI İNÖNÜ ye Ulaşmak İçin Coştukça STAD a Sığmadan TARAFTAR dır Sewdamız SERGEN e ALİ ye FEYYAZ adır Aşkımız PASCAL ın O Dağ Yüreğine Tarifi İmkansız Sızılar Bizlerden İlınan Taraftardır Tarihini Koruyan ÖLÜM e Sayılan Günler ŞAMPİYON luğa Sayılsın Diye Düştü Yola , DEMİRÖREN Bastı Tetiğe |
bazıları yanlış olsada saol |
saol kardaşş süpr |
BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN BU SEVDADAN VAZ GEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN SİYAH ULAAAAAN BEYAZ ULAAAAN ALAYINA GİDER ULAAAAAAAAAAN..... |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde Çubuklu Formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah,beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonu ölüm olsa da sevenleri kimse ayıramaz ki… |
elbet birgün öleceğiz beeeeşşşiiikkktaşşşşşş toprak olup gideceğiz beeeeeşşşiiiikkkkttaşşşşş ölemkten korkan g.ttür sensizliğin korkusu sardı dört bir yanımızı beeeeşşşiiikkktaaşşşş Allahtan tek dileğim şampiyonluk görmeden almasın şuy canımı beşiktaşşşşş :D |
GİTSEN NE FARKEDER KALSAN NE FARKEDER ALDIĞIN DOLARLAR ELBET BİRGÜN BİTER BEŞİKTAŞ ÇARŞISI ERKEĞE KÜFREDER İŞTE SEN BU KADAR ZAVALLISIN TÜMER..... ARKADA ESRAR ÇEKEN ONCA TARAFTAR AŞIK SANA KARAKARTAL KAFALAR ZOM DÖNSÜN DÜNYA AKLIN VARSA KAÇ KANARYA...... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SALDIR BEŞİKTAŞ SALDIR BEŞİKTAŞ OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SALDIR BEŞİKTAŞ SALDIR BEŞİKTAŞ...... Bİ MANİTAM OLSAAAAAAAAAAAA SAÇLARI SARI OLSA FENERBAHÇELİ OLSA Bİ K..SAM KARTAL OLSAAAA OOOOOOOOOOOOOOOOO O.... |
ARK ELLERİNİZE SAĞLIK..... |
hepsi süperrrrr:) |
NAPIYORUZ NAPIYORUZ ÇIKMIYORUZ ÇIKMIYORUZ.... VALLAHİ ÇIKMAYIZ BİLLAHİ ÇIKMAYIZ.....:):):) |
Alıntı:
|
ooooooooo bi manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahçeli olsa bi koysam kartal olsa |
Alıntı:
|
yaaa arkadaşlar sizden beşiktaş fenerbahçe macındaki ilk yaptığımız tezahüratın sözlerini istiyorum.i |
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ.(bjk-fb) YouTube - Beşiktaş - Fb Santrayla Beraber Gündoğdu www.besiktasim.net |
OOOO Bİ MANİTAM OLSAAAA SAÇLARI SARI OLSAAA FENERBAHÇELİ OLSAAA Bİ KOYSAM KARTAL OLSAA NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYOSUZ SENİ BAKİ MERCİMEK BUNLARDA VAR UNUTMUŞUN KARDEŞ |
KACAKCI BASKANINLA SEN COK YASA YAZDIK ISMINI GENEL EW TASINA 100 YIL ONCE DOGMUS KOLPA EFSANE G.. WEREN TARAFTARIN FENERBAHÇE (FENERBAHCE 100 YILININ YENI MARSI HAYIRLI OLSUN:) |
ölüm nedir hayat nedir ölüm nedir hayat nedir sanma sevdan uğruna ölmek bizlere zor gelir ne şampiyonluk ne kupa ne para nede pul beşiktaş aşkı herşeyden önce gelir |
zindanlarda çürüsek hiç gün yüzü görmesek BEŞİKTAŞI seveceğiz seveceğiz sonsuza dek siyah beyaz BEŞİKTAŞ siyah beyaz BEŞİKTAŞ |
aklımda bir tek sen fikrimde bi tek sen ne farkeder KARTAL sen hergün yenilsen uğrunda herşeyden böyle vazgeçmişken nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞIM senden |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |