|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
04-12-2006, 12:09 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Bu programı ne zaman açsam sürekli bir rezillik söz konusu. Zaten adnan ayababayı beşiktaşlı olarak kabul etmiyorum. o başlı başına bir protesto konusudur. Serhat ulueren denen ne idüğü belirsiz şahsiyetin yaptığı ve cem papila ile (bu adamı oraya oturtturmak zaten bize yapılan bir hakaret) şenlenen bu eğlence, güldürü, rezillik programı protesto edelim. bunlar izlendikçe prim yapıyorlar....
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
|
04-12-2006, 12:59 | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Adamlar birbirlerinden bile haber cıkarmaya calısıyor,polemik yapmaya çalışıyor serhat ulueren diğer yorumculara en cok soyledigi sözler ''YANİ SEN ŞİMDİ ......... DEMEK Mİ İSTİYOSUN ---BU ÇOK AĞIR BİR İTHAM ALTINDAN KALKABILECEKMISIN---USTU KAPALI KONUSMA BILIYOSAN AÇIKLA TELEGOLDEN DUYSUN TURKIYE -- HOPP ADNAN BU SEKILDE KONUSMANA İZİN VEREMEM ---BIR DK BIR DK TEKRARLARMISIN YANLIŞ MI DUYDUM
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
04-12-2006, 13:16 | #4 | |||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 | Alıntı:
__________________ | |||
05-12-2006, 08:25 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Tamam program komik olabilir ama verdiği mesaj nedir? Pazar akşamı yayınlanacağına çarşamba avrupa yakasının karşısına koysunlar daha iyi diyelim... madem komedi. ben seyretmiyorum, seyretmiyeceğim de.... beşiktaşın bu kadar saçma konulara alet edilmesi açıkça hoşmua gitmiyor. adamlar zaten polemik yaratmak için yer arıyorlar. bu polemiğin içinde biz olmamamalıyız.
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
02-01-2007, 21:46 | #10 | ||
Guest
| yaaa komedi programı olarak izlenebilir...Adnan beni verem ediyor...Cem Papila denen ş***** şahsiyeti orda görüyorum...hele hele Ziya Şengül bir kaşık suda boğulmalık adam...tek iyi yaptıkları iş sanırım Cihan Oskay davası...ondan da bişe çıkmadı.... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |