|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-03-2007, 23:13 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Zaten bu konuya aklım ermiyor. bu verilen cezalar ya ben Beşiktaşlıyım diye bana ağır geliyor ya da maalesef ağır. Evet bi ceza verilmeli ama bize bu kadar da yapılmaz. Fikstür avantajını dezavantaja çevirmek ancak böyle olur. bir de başkalarına verilen cezaları görmesek, bilmesek. mazallah stad da çıt sesi çıkmasın. hemen bir ceza. bundan sonra maçları sessiz mi izlesek ne yapsak ... inanın sabır diye diye buraya kadar..... Başkalarının stadında yabancı maddeden tutun da küfüre kadar herşey var. tek bizde mi kötü tezahürattan veriliyor bu cezalar, tek bizde mi oluyor yabancı madde, tek biz mi karşı takımı rencide ediyoruz. Beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır dedik. Hala arkasındayız bu lafın ama..... Bu şekilde ayrımcılık yapılmaktan bahsetmedik, yüreğimiz koyduk, gönlümüzü verdik, SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK, ama haksızlığa da boyun eğmedik. Biz taraftar olarak ne kadar yaklaştıysak bu takım o kadar iyi. Bizim kanadımızı kesip stadımızı kapatarak da bu şampiyonluğu engelleyemeyecekler... sezon sonunda bu mesajı tekrar gündeme getireceğim arkadaşlar inşallaahhhhh....
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |