![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Beyefendicigim ; Siz hangi kötümser dünya da yaşıyorsunuz merak ettim dogrusu.... Sen hiç aşktan ölen duydun mu ? Ama aşkla yeniden hayata baglanan bi sürü insan tanıyorum ben..Olun arkadaşlar aşık olun Sevin .. "Sen Elmayı seviyorsun diye Elmanın da seni sevmesini beklemeden üstelik"
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
)) | |||
| | |
| | #3 | |||
![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı: Canımcım senin gösterdigin kanıttan hemen önce ben zaten kendi kanıtımı yazmışım ... sevgisiz büyütülen çocuklar .... O çocukların aileleri aşka dair bir nebze fikre sahip olsalarda sonuç bu mu olurdu sence ?
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sayamayacagım kaç kişii oldugumuzu Wnkedisi , ayche , arzu , beyaz şeytan emre hepimiz aşık olunmasından tarafız bir handan'la hakan arkadaşımız aşktan korkuyorlar sanırım ![]() Korkmayın yahu sizde olun ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. birgün bir yerde karşınıza çıkacağını hayal ettiğiniz "o", aslında yine sizin hayal gücünüzüzün eseri olacaktır. "o"na yaklaştıkça, yakınlaştıkça, tükettikçe, "o"nun aslında "bu" veya "şu" olduğunu fark ettikçe, hayal kırıklıkları ve aşk acıları da peşi sıra gelecektir. Gelin en iyisi, mantık evliliği yapın, başınız rahat, hayatınız keyifli olsun. aşk neymiş? | ||
| | |
| | #9 | |||
hee mantık evliligi yapın ![]() zaten hiç ısınamadıgınız Hatun / erkek kişisi ile önce anlaşmaya sonra alışmaya çalışın .. Sonra ömrünüzün en güzel yılları öyle geçip giderken hayatınızda ki eksiklikleri görün .. bir heyecan arıyordu yüregim die çıkılan o yolculukları ardından ihanetleri , sevgisiz büyütülen çocukların aşka , sıcak aileye özlemini , Aşk vitamininden eksik büyütülen çocukların mantık kuralları ile nasıl savaşcı olduklarına şahit olun .. Ellerinden silah düşürmeyen çocukların sevgisizlikten ; bütün sevgileri yıktıgını görün ömrünüz yeterse ama o zaman sormayın sakın Biz nerde yanlış yaptık diye
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |