![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Konuyu saptırmayalım Konumuz neydi ? Aşık olunmalı mı ? aşktan korunmalı mı ![]() devam arkadaşlar ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı: Canımcım senin gösterdigin kanıttan hemen önce ben zaten kendi kanıtımı yazmışım ... sevgisiz büyütülen çocuklar .... O çocukların aileleri aşka dair bir nebze fikre sahip olsalarda sonuç bu mu olurdu sence ?
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aşk enerji isteyen bir süreç. Diğer insanı mutlu etmek, ilginle, sevginle doyurmak üzerine kurulu bir oyun. Ancak yaratıcı işle uğraşan insan için eser ortaya çıkarmak, icra etmek, yorumlamak icin gereken enerjinin üzerine bir de "aşk"la uğraşmak, ilişkilerini rayında tutmaya çalışmak nasıl bir kabustur. Üstelik, karşıdaki insan devamlı ilgi isteyen, adamı/kadını yaptığı işten bile kıskanan bencil biriyse... o hayatlar aşk tuzağına kısılmış kabuslara dönüşür. tamam, aşk ateşli, sıcak, alev alev bir duygu ama insan da yanmaya başladığında mumdan hızlı tükeniyor ne yazık ki. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
dediğin gibi belkide brz beceri istio ama bence yinede aşk olmalı ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Yani Karelin diyor ki .. Ben öyle sıkıntılara gelemem ..Aşk için emek çaba sarfedemem çünkü ben karşılıgını görmedigim şeylere tahammül edemem.. Canımcım senin dedigin tarifini yaptıgın şey Aşk degil ki ... Aşk ne biliyormusun.. Yüzünü göremesen de aynı şehirde nefes alıyor olabilmenize bile şükretme hali Eger bensiz mutlu oluyorsa onsuz da aşkıma devam edebilirim halii Ama senin aşk diye tarif ettigin şey sadece insan ilişkisi..Dozunu ve nerede duracagını bilmedikten sonra insan aşksızda yorulur zedenelir yıpranır...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (21-01-2008 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunlar sıkıntı deilki... yapmayı sevmediğin şeyleri, sevdikten sonra düşünmeden yapıosun... karşılıklı mutlu olmak için çaba gösteriosun,fedakarlık yapıosun.. aşk karşılıklı fedakarlıktır bence.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aşk, benim için değerli olduğunu göstermek için...V.İ.P. sistemi vardır,hani önemli insan denir,itina ile hizmet edilir,bu önemli kişiye ama sadece göstermeliktir,"değerli" değildir o kişi çünkü,sadece önemlidir.İşte AŞK benim için öyle değil..."Değerli" çünkü... Aşk'ın önemli olması,hatalar ,yanlışlar yaptırır.Kişi ,boşluğa düşer aşık olamayınca beyin sinyaller gönderir"Aşık olman lazım"trrrrrr...."Aşık olman lazım"...trrrrrrr....Bknz:trrrr: sinyal sesi Ne olur? Sadece boşluk duygusundan gelen sinyaller,o an birazcık elektriklenme yaşadığımız kişiye aşık olduğumuzu düşündürür bize...Sonuç:ya biz ya o acılar içinde sürüm sürüm sürünen yaratıklara dönüşürüz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | : ))) kabul et sende onayladın yazdıklarımı : ))) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |