![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aşk enerji isteyen bir süreç. Diğer insanı mutlu etmek, ilginle, sevginle doyurmak üzerine kurulu bir oyun. Ancak yaratıcı işle uğraşan insan için eser ortaya çıkarmak, icra etmek, yorumlamak icin gereken enerjinin üzerine bir de "aşk"la uğraşmak, ilişkilerini rayında tutmaya çalışmak nasıl bir kabustur. Üstelik, karşıdaki insan devamlı ilgi isteyen, adamı/kadını yaptığı işten bile kıskanan bencil biriyse... o hayatlar aşk tuzağına kısılmış kabuslara dönüşür. tamam, aşk ateşli, sıcak, alev alev bir duygu ama insan da yanmaya başladığında mumdan hızlı tükeniyor ne yazık ki. | ||
| | |
| | #2 | |||
| rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
dediğin gibi belkide brz beceri istio ama bence yinede aşk olmalı ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aşk, benim için değerli olduğunu göstermek için...V.İ.P. sistemi vardır,hani önemli insan denir,itina ile hizmet edilir,bu önemli kişiye ama sadece göstermeliktir,"değerli" değildir o kişi çünkü,sadece önemlidir.İşte AŞK benim için öyle değil..."Değerli" çünkü... Aşk'ın önemli olması,hatalar ,yanlışlar yaptırır.Kişi ,boşluğa düşer aşık olamayınca beyin sinyaller gönderir"Aşık olman lazım"trrrrrr...."Aşık olman lazım"...trrrrrrr....Bknz:trrrr: sinyal sesi Ne olur? Sadece boşluk duygusundan gelen sinyaller,o an birazcık elektriklenme yaşadığımız kişiye aşık olduğumuzu düşündürür bize...Sonuç:ya biz ya o acılar içinde sürüm sürüm sürünen yaratıklara dönüşürüz... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |