|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
11-06-2008, 18:49 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
İçimizdeki Danimarkalı; Önder Sav! Hacca gitmek isteyen partiliye "Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz" diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav kendini savundu: Kameraları fark etmedim! Sav'dan garip savunma: Kamerayı fark etmedim! Hac ibadeti için söylediği sözleri bakın nasıl savundu... Hacca gitmek isteyen partiliye "Araplara para kaptırma, bakarsın Muhammed seni bırakmaz" diyen CHP Genel Sekreteri Önder Sav kendini savundu: Kendisine takıldım sadece. Orada kamera olduğunu da fark etmedim. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, olayın aslının Önder Sav'a sorulması ve kendisine bilgi verilmesi talimatı verdi. Sav ise "Mustafa İnal'ı çok uzun yıllardır tanıyorum. Kendisine takıldım sadece. Ben ne diyeceğimi ne dediğimi bilmez miyim? Orada kamera olduğunu da fark etmedim" açıklaması yaptı. Genel merkezden, görüşme sırasında televizyon kamerası bulunmadığı, çekimin cep telefonu ile yapılmış ve sızdırılmış olabileceği belirtildi. Olayın "espri" mahiyetinde olduğu Baykal'a iletilirken, CHP lideri ‘dikkatli olun’ uyarısında bulundu. BUGÜN ----------------------------------------------------------------------- Artık Kime Güveneceğimizi Bilmez Olduk.. Demekki kameraları görse ona göre konuşacakmış.. Yani bizleri kandıracak.. Birde üstüne üstlük bugünkü toplantısında ayakta alkışlanmış.. YAZIKLAR OLSUN...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
|
11-06-2008, 19:57 | #3 | ||
KaFKaS_KaRTaLı Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 | her sakanın altında bi gercek payı vedır sevmiyorum bu adamı | ||
11-06-2008, 20:01 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | Vay beee, dinide şakaya getirdiler yaa, oha oldum... O zaman her şeyin altından şaka diye sıyrılalım.. Devlet şurayı sattı, şaka yapmışlardır... Şu bunu söyledi şaka yapmışlardır.. Vay beee bizim esas olan dini değerlerimizde şakaya düştü ya yazıklar olsun. O zaman Danimarka'lılarda şaka yapmıştır. Hadi gülelim....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
12-06-2008, 06:17 | #5 | |||
Banned Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
| |||
12-06-2008, 08:00 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | iki kelimeyi bir araya getirmeyi bilmezler birde kalkmışlar ülke yönetecekler saygısız herifler
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
25-08-2008, 15:07 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | din insanların vicdanı ile ilgilidir.burda insanların inanış şekillerini tartışmanın anlamı yok.onder sav'a bir konuda katılıyorum.biz evimize gelen misafirlere nasıl hizmet edeceğimizi şaşırırız onlardan asla para almayız.araplar hac ibadetimizi ticarete döktükleri, herkesin eşit olması gereken o kutsal mekanda zengine ayrı otel fakire ayrı yer yapması ve bundan kar etmesi benim hoşuma gitmiyor.bir müslüman olarak sırf bu yüzden ilerde hacca gitmek yerine o parayla fakirleri doyurmaya giydirmeye çalışacam. komşusu açken kendisi tok gezen bizden değildir der yüce peygamberimiz.hala türkiyede bu kadar yoksul varken birilerinin param var hacca giderim mantığıyla bu ibadeti yerine getirmeleri garip geliyor.sanki ibadetlerin küçüğü büyüğü varmış gibi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
25-08-2008, 15:46 | #10 | |||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | Alıntı:
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |