![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() *Uzun bir Aranın Ardından , Röportaj Seri'mize Forumun İzmir Ayağı olan Lucas Kenny ile Devam Ediyoruz Öncelikle Teklifimi Kabul Ettiğin için Teşekkürler Bertuğ. Rica ederim Mehmet . *Röportaj'ımızın başında Tanıyalım seni , Lucas Kenny kimdir ? İzmirden Bertuğ ben.19 yaşında lise 3 öğrencisiyim geç yazılma ve sınıf tekrarı sonucu bu tablo oluştu. Bertuğ kimdir sorusunu benim değil de başka kişilerin yorumlaması daha doğru olur. Ancak kendimi görevlerini bilen ve gereklerini yapan bir kişi olarak tanımlarım * Öğrenci demişken , ve yarı yıl tatiline girmişken , Hemen Karne'yi soralım ? Geçmişimden ders alarak son 2 yıldır teşekkür alıyorum bu dönemde geleneği bozmadım. *Başarılarının devamını dileyerek , Hedefin'de Hangi üniversite Olduğunu soralım peki ? İstanbul'da Marmara veya İTÜ'yü istiyorum. İstanbulu seçmemde etken olan bazı durumlar var o da içimde ki BEŞİKTAŞ sevgisi ve küçüklüğümden beri hayallerimin kenti olduğu için. *Umarım Hedef'lerini Gerçekleştirirsin ve İstediğin yerlere gelirsin Bertuğ. Teşekkür ederim Mehmet. *İstanbul 'mu , İzmir 'mi desem ? İzmir doğup büyüdüğüm,hayatı tanıdığım şehir. Ancak İstanbul'un büyülü bir havası var orada kendi kendime aşık oluyorum adeta. Seçim yapmak oldukça zor. *İyi bir Fotoğraf Ustası olduğunu Birçok kişi biliyordur heralde , Neden Fotoğrafçılık ? Fotoğrafçılığa 2.5 3 yıl önce başladım. Benim o çalkantılı dönemimden bir kurtuluş ışığı denilebilir. O sene sınıfta kalmış ve çevresinde bazı bozukluklar olan bir kişiydim. Kendime hayatın boyutlarını daha net görebilmek için Fotoğrafçılığı seçtim. Bunun sonucunda da gelişme gösterip önemli işlere imzamı attım. *Her Fotoğraf'cının Vazgeçilmez'i Arşiv'idir, Senin'de Mevcut bir Arşiv'in varmı ? Benim arşivim dergilerde çıkan fotograflarımı biriktirmek ve PC de depoladığım bazı sitelerde olan fotoğraflarımdır. O alanda çektiğim fotografları karelediğim sırada bulunduğum ruh halimi yansıtan fotografları da kendimce bir arşiv haline getiririm *İleride Sergi açmayı düşünüyormusun peki ? Bu işte daha yolum uzun. Ancak üniversite yıllarımda açmayı düşünüyorum. *Son olarak Fotoğrafçılık'taki Hedeflerin nelerdir ? hedefim veya hedeflerim... ilk önce moda dergilerinin klişeleşmiş fotoğrafçısı olmak daha sonra da fotoğraflarla çekilmiş bir kısa film ödülü almak. *Önünde birçok hedef var , bayaa yorulacakmışsın gibi geliyor bana , umarim başarılı olursun ![]() İsteklerinden şaşmazsan o yorgunluğu hissetmezsin. *Forum dışında , özel hayatında neler yaparsın ? Özel hayatımda ailemle vakit geçirmeyi çok severim. Arkadaşlarımla playstation3 ve basketbol oynamayı çok severim *Sıkı bi Counter-Strike Hayranı olduğunu biliyorum ![]() ![]() Aslında PC'de arkadaşlarımla çene çalacağıma oynadığım bir oyundur. Bunun dışında fm oynamayı çok severim.Adam vurmayı çok mu severim seri katil imajı mı var bende ![]() *Orasını bilemiyorum , Takdir Forum Halkının Bertuğ ![]() *Peki , Ne tür Müzik dinlersin ? ve En sevdiğin Sanatçı kimdir ? Kişileri tanımlamak için gayet güzel bir soru. Klasik müzik ve alternatif rock dinlerim. En sevdiğim sanatçı değil de en sevdiklerim PİNK FLOYD-GUNS'N ROSES-JHON LENON-APOCALYPTİCA-NİGHTWİSH-DAFT PUNK-DEPECHE MODE ülkemde ise CEM ADRİAN ve ALMORA ![]() *Beşiktaşforum'a dönecek olursak , Forum ile tanışman nasıl oldu ? forum ile tanışmam sanırım 2008 in başlarıydı. İnternette mail adresi ararken bulmuştum sonra da bağımlısı haline geldik *Forum ile ilgili düşüncelerin nelerdir ? Bazı kişilerin forumda saygı duyulması kişi olması için yaptığı saygısızlıklar dışında herşey olumlu. biz bir aile gibiyiz yeterince açık ve net *Forum'un sana göre Artı (+) yanı nedir ? Dediğim gibi biz bir aile gibiyiz bazı arkadaşlarla sürekli görüşürüz. diğer forumlara göre oldukça sıcak. *Umarım daha iyi yerlerde görürüz forumumuzu diyerek , BEŞİKTAŞ 'a geçelim. Beşiktaş'ı kelimelerle anlatmak çok yanlış olur. Beşiktaş bana göre çocukluktan beri aşık olduğum o karşılıksız sevgidir. Uzaklar bana o kadar yakındır ki bunu da Beşiktaşlı oluşuma borçluyum. *2009-2010 Sezonu'nun 2. Yarı'sı için söyleyeceklerin varmı ? Geçen sene yaptıklarımıza bakarsak bu dönem de imkansız değil. Ancak takımın havası bana güven vermiyor. Takımın üstünde sanki bir ölü toprağı var. Başkanlık seçi mi de takımı olumsuz etkilemekte seçimden sonra daha iyi bir Beşiktaş izlemek için sabırsızlanıyorum. *ve Önümüzde Zorlu bir dönemeç bulunmakta , "Başkanlık Seçimi" , Bu Konu hakkındaki düşüncelerin nelerdir ? Ne Murat Aksu'yu ne de sayın başkanımız Yıldırım Demiröreni istiyorum. Yıldırım Demirören sportif olarak değil takımı maddi ve ruhen kötü duruma sürüklemiştir. Değişim şart ancak adayları Beşiktaşın Başkanı olarak değerlendiremiyorum. *Umarım Hakkımızda neyse o olur ve BEŞİKTAŞ Kazanır diyorum. *Son Olarak Eklemek istediğin birşey varmıdır ? Hayır Teşekkür ederim. *Bu güzel ve eğlenceli röportaj için teşekkür ediyorum Bertuğ. Rica ederim Mehmet .
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Mehmet Emeğine Sağlık Yine Röportajların Devamını Bekliyoruz . Bertuğ'a Gelincede Hayatta Herşey Gönlünce Olsun İnşallah Hayallerini Gerçekleştirirsin . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir röportaj olmuş..Bertuğ sevdiğim bir kardeşim ve umarım hayata dair dileklerinin her biri gerçekleşir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | saol abi teşekkür ederim. ayrıca murat sana da teşekkür ederim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özledik röportajları Mehmet,bir daha bu kadar ara verme... Dilerim her şey gönlünce olur Bertuğ,tüm hayallerin daha doğrusu hakkında hayırlı olan tüm hayallerin gerçekleşir. Bu arada çok çok yakışıklı bir gençsin yahu,Allah sevdiklerine bağışlasın. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir röportaj olmuş mehmet.Elinize sağlık Bence üniversitede Güzel Sanatlar Bölümünde fotoğrafçılık adını çok gelişme kaydedebilirsin.Profesyonel bakış açıları sana çok şey katar.Bundan dolayı sen bir an önce ders çalış ve üni' yi kazan ![]() Başarılarının devamını dilerim Bertuğ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PİNK FLOYD-GUNS'N ROSES-JHON LENON-APOCALYPTİCA-NİGHTWİSH-DAFT PUNK-DEPECHE MODE ülkemde ise CEM ADRİAN ve ALMORA mükemmel bi zevke sahipsin bertuuf ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler sağolun ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta herşey gönlünce olsun İnşallah hedeflerine ulaşırsın Bertuğ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |