![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() *Röportaj Seri'mizin Yeni Konuğu ; Forum'un Panter'i MaradonAhmet. Röportaj Teklifimi Kabul Ettiğin için Teşekkür ederim Ahmet. Rica ederim mehmet ben teşekkür ederim. *Röportaj'ın hemen başında , Kısaca seni tanıyalım. MaradonAhmet Kimdir ? 18 mart 1993 yılında sarıyerde doğdum 12 yıldır KARTAL'da ![]() *Öğrencinin En Sevdiği soruyu soralım ozaman .) Okulun 1.Dönem Karnesi nasıl dı ? Diğer senelere göre baya kötüyüm ama toparlarım 2. dönem ![]() *Umarim başarılı olursun , İlerideki Hedeflerin Nelerdir ? Meslek lisesi okuduğum için otomobil ile ilgili bir uğraşım olsun isterim. *Bir Otomobil Hastasına , En Cok Sevdiği Arabayı Sormadan Olmaz .) ? mitsubishi lancer *Neden Otomobil'ler peki ? Küçüklükden beri ilgilendiğim konudur doğuştan bir yetenek gibi iki günde sürmeyi tek başıma çözdüm ![]() *peki Hayatında En cok istediğin şey nedir ? Huzurlu bir yaşam ![]() *Müzikle Aran nasıldır ? 7/24 kardeş gibiyiz ![]() *Ne tür Müzikler dinlersin ve En Sevdiğin Sanatçı Kimdir ? Genelde kulağıma hoş gelen her türü dinlerim sevdiğim sanatçılar arasında Sagopa Kajmer var ![]() *Internet dışında Neler yaparsın ? Hava şartları yüzünden bu aralar bir şeyler yapamıyorum ama genelde arkadaşlarla yürüyemez hale gelene kadar maç yaparız ![]() *Beşiktaşforum'a geçecek olursak , Forum'la Tanışman Nasıl oldu ? Forumla tanışmam 2 sene önce nette dolaşırken buldum bir kaç ay fazla takılmadım sonra can sıkıntısından dolaştıkca alıştım foruma ve bağımlı bir hale geldim ![]() ![]() *Peki Forumda , En Cok Sevdiğin Bölüm Hangisi ? Şüphesiz oyun ![]() *Forumda Düzenlenen 2. Halısaha Organizasyon'unda Boy gösterdiğini biliyoruz .) Neden Kalecilik ? Çok hoşuma gidiyor kalecilik oyundada oynarım ama kaledeki kadar iyi değil uçmak bir sanattır *29.01.2010 (Dün) Tarihinde Oynanan Antalyaspor Maçı Galibiyeti ile 2. Yarı'ya İyi Başladık , Bu Konu Hakkındaki Düşüncelerin Nelerdir ? Maçı izleyemedim adam özetini biraz izledim büyük boşluklar vermişiz ama değerlendirememişler bizimde kaçırdığımız net pozisyonlar var ama golümüzü atmış ve yenmişiz inşallah böyle devam eder. *ve 31 Ocak'taki Başkanlık Seçimi ile İlgili düşüncelerin Nelerdir ? Demirören olmasın tek isteğim bu ![]() *BEŞİKTAŞ 'a geçelim , Neden BEŞİKTAŞ ? Beşiktaş'a gelince bütün sülale beşiktaşlıdır 1980 li yıllarda bir akraba mız beşiktaş'da 3-4 sene kaptanlık yapmış onu desteklemek için eskilerimiz hep beşiktaşlıdır banada ordan geliyor ve iyiki böyle bir şey olmuş HERKES'E NASİP DEĞİL BEŞİKTAŞLILIK diyorum *ve son olarak neden " MaradonAhmet " ? Küçüklüğümden beri hayranlığım vardır alışkanlık haline geldi diyebilirim bu nick *Eklemek istediğin herhangi birşey varmıdır? beşiktaş'ı daha iyi yerlerde görmek istiyorum ![]() *Hepimizin tek temennisi Budur diye düşünüyorum .) umarım hedeflerine biran önce kavuşursun.Röportaj için tekrar teşekkür ediyorum , Hayatında Başarılar. saol mehmet ben teşekkür ederim benim içinde değişiklik oldu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | kanka az iddaamız yatmadı senle ![]() ![]() ![]() hayatta herşey gönlüne göre olsun.. teşekkürler röportaj için..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeşim güzel röportaj olmuş.Dilediğin herşey gönlünce olsun ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerinize sağlık çok güzel olmuş ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol abicm seninde ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qüzeL röportaJ yoLda$$ eLLerinize sağLık ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eyw yoldas'm
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Armando, derslerine keyif alarak çalış. Bilginin tadını al. Gerçi 2. dönem iyi oyundan çok, sonuca yönelik oynaman lazım gibi. Armando, arkadaşlarınla dolu dolu zaman geçir, onlarla kavga et. Hocalarına kafa tut, her dediklerini onaylama. Okuldan kaç. Basketbol oyna. Ve Beşiktaş'ı o çoğunluğa karşı savunmaya devam et. Armando, sağlığına dikkat et, en önemlisi buymuş lan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Armando, arkadaşlarınla dolu dolu zaman geçir, onlarla kavga et. Hocalarına kafa tut, her dediklerini onaylama. Okuldan kaç." Ahmet sakın bentolga'nın bu dediklerini yapma... ![]() ![]() Kendine çok çok iyi bak,bentolga'ya sağlık konusunda katılıyorum.Dilerim seni çok iyi yerlerde görürüz,seni tanıdığımız için havamız olur be... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |