![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() *Röportaj Seri'mizin Yeni Konuğu ; Forum'un Panter'i MaradonAhmet. Röportaj Teklifimi Kabul Ettiğin için Teşekkür ederim Ahmet. Rica ederim mehmet ben teşekkür ederim. *Röportaj'ın hemen başında , Kısaca seni tanıyalım. MaradonAhmet Kimdir ? 18 mart 1993 yılında sarıyerde doğdum 12 yıldır KARTAL'da ![]() *Öğrencinin En Sevdiği soruyu soralım ozaman .) Okulun 1.Dönem Karnesi nasıl dı ? Diğer senelere göre baya kötüyüm ama toparlarım 2. dönem ![]() *Umarim başarılı olursun , İlerideki Hedeflerin Nelerdir ? Meslek lisesi okuduğum için otomobil ile ilgili bir uğraşım olsun isterim. *Bir Otomobil Hastasına , En Cok Sevdiği Arabayı Sormadan Olmaz .) ? mitsubishi lancer *Neden Otomobil'ler peki ? Küçüklükden beri ilgilendiğim konudur doğuştan bir yetenek gibi iki günde sürmeyi tek başıma çözdüm ![]() *peki Hayatında En cok istediğin şey nedir ? Huzurlu bir yaşam ![]() *Müzikle Aran nasıldır ? 7/24 kardeş gibiyiz ![]() *Ne tür Müzikler dinlersin ve En Sevdiğin Sanatçı Kimdir ? Genelde kulağıma hoş gelen her türü dinlerim sevdiğim sanatçılar arasında Sagopa Kajmer var ![]() *Internet dışında Neler yaparsın ? Hava şartları yüzünden bu aralar bir şeyler yapamıyorum ama genelde arkadaşlarla yürüyemez hale gelene kadar maç yaparız ![]() *Beşiktaşforum'a geçecek olursak , Forum'la Tanışman Nasıl oldu ? Forumla tanışmam 2 sene önce nette dolaşırken buldum bir kaç ay fazla takılmadım sonra can sıkıntısından dolaştıkca alıştım foruma ve bağımlı bir hale geldim ![]() ![]() *Peki Forumda , En Cok Sevdiğin Bölüm Hangisi ? Şüphesiz oyun ![]() *Forumda Düzenlenen 2. Halısaha Organizasyon'unda Boy gösterdiğini biliyoruz .) Neden Kalecilik ? Çok hoşuma gidiyor kalecilik oyundada oynarım ama kaledeki kadar iyi değil uçmak bir sanattır *29.01.2010 (Dün) Tarihinde Oynanan Antalyaspor Maçı Galibiyeti ile 2. Yarı'ya İyi Başladık , Bu Konu Hakkındaki Düşüncelerin Nelerdir ? Maçı izleyemedim adam özetini biraz izledim büyük boşluklar vermişiz ama değerlendirememişler bizimde kaçırdığımız net pozisyonlar var ama golümüzü atmış ve yenmişiz inşallah böyle devam eder. *ve 31 Ocak'taki Başkanlık Seçimi ile İlgili düşüncelerin Nelerdir ? Demirören olmasın tek isteğim bu ![]() *BEŞİKTAŞ 'a geçelim , Neden BEŞİKTAŞ ? Beşiktaş'a gelince bütün sülale beşiktaşlıdır 1980 li yıllarda bir akraba mız beşiktaş'da 3-4 sene kaptanlık yapmış onu desteklemek için eskilerimiz hep beşiktaşlıdır banada ordan geliyor ve iyiki böyle bir şey olmuş HERKES'E NASİP DEĞİL BEŞİKTAŞLILIK diyorum *ve son olarak neden " MaradonAhmet " ? Küçüklüğümden beri hayranlığım vardır alışkanlık haline geldi diyebilirim bu nick *Eklemek istediğin herhangi birşey varmıdır? beşiktaş'ı daha iyi yerlerde görmek istiyorum ![]() *Hepimizin tek temennisi Budur diye düşünüyorum .) umarım hedeflerine biran önce kavuşursun.Röportaj için tekrar teşekkür ediyorum , Hayatında Başarılar. saol mehmet ben teşekkür ederim benim içinde değişiklik oldu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |