![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
Bugün Forumuzun abilerinden aynı zamanda modlarından ferro1903 yani ferruh abimizle beraberiz ... ![]() Abi öncelikle biraz bize kendinden bahsedebilirmisin? 11.06.1984 elazığ doğumluyum daha önce muş ve bitlis de yaşadım .4 senedir Ankara da yaşıyorum.Kırıkkale Üniversitesi işletme 3. sınıf öğrencisiyim. Forum ile ne zaman ve nasıl tanıştınız? 6 ay önce foruma beşiktaş haberleri veren bir sitede rastladım forumu görür görmez hemen üye oldum.. Beşiktaşforum.net senin için ne anlama geliyor abi? 2. yuvam hayatımdan bir parça gibi hergün internete girdiğim zaman açtığım ilk sayfa beşiktaşforum.. Nikinin manası nedir abi? Herhangi bir anlamı yok okuldaki arkadaşların taktığı bir lakap Enlerinizi alabilirmiyiz abi? en sevdiğim şarkı avril lavigne complicated en sevdiğim film son samuray sevdiğim sporcular ricardinho,michael schumaher,martina hingis,dwyane wade... Aşk hakkındaki yorumlarını alabilirmiyim abi? aşkın sadesini sevenlerdenim Aşkı tam anlamıyla yaşarım ve aşka layık gördüğüm kişiyi aşkla yaşatırım. Abi böyle güzel bir cevaptan sonra bir yengemiz vardır sanırım? Evet var ![]() Biraz da sosyal yaşamdan bahsedelim abi?Sosyal yaşamda nasıl birisindir? Okul,forum ve ev üçgeninde hayatım geçiyor.sosyal aktivitilere fazla vakit bulamıyorum.boş bulduğum vakitlerde sinemaya gidiyorum . Aşağıdaki kelimler hakkında ilk düşüncelerin neler abi? Beşiktaş:Kalbimin en derininde olan aşkım Para:Yaşayabileceğim kadar olsun yeter İnternet:Gerekli Aşk:Hayatımızda olmalı Son olarak abi Beşiktaşforum.net üyelerine söylemek istediğin son bir cümlen var mı? Forumumuzun özelliği birbirimize olan sevgi ve saygımız lütfen saygı ve sevgimizi her zaman birbirmize gösterelim .. Ferruh abime Röportajdan dolayı teşekkürü bir borç bilirim..
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu OnuR tarafından (29-01-2007 Saat 09:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ferro yu da tanıdık guzel bı soylesı olmus aşkın sadesini sevenlerdenim Aşkı tam anlamıyla yaşarım ve aşka layık gördüğüm kişiyi aşkla yaşatırım guzel bı cewap elıne saglık aytek
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte forumun daimi üyelerinden biri daha ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferruh kardeşimle çok iyi anlaşıyorum bir zaman lar chatbox ın yeni açıldığı zmanlardı ferruh,dishe,asgaroth,newaria ve kanrevan her gece sabahlardık cay kahve muhabbetleri donerdı sonra mod lazım oldu ferruha bir gaz verdık onunda içinde sinmiş bir modluk duygusu varmış bir anda dışarı cıktı ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | iyikide bu foruma üye olmuşumda ferruh, gülcemal ,asgaroth ,kanrevan gibi abilerimle tanışmışım...
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu AyTeK54 tarafından (28-01-2007 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ferro kardesimin samimiyetini taktir ettim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() | Ferro canayakın, çalışkan modumuz... ![]() konuşmalarındaki içtenliği hissettirebilmen çok güzel umarım herşey gönlünce olur...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ferruh abi forumda en cok sevdigim uyelerin basinda geliyor,iyi kalpli,durust,yani herzaman hakkimi helal edecegim birisi gozumu kirpmadan bile ![]() bide politika hakkindaki konusmalarimiz var adam anliyo politika dan ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | guzel reportaj olmus, ferruh kardesimiz cok saygili birisidir forumdan en cok sevdiklerimden birisidir.. aytek tsk reportaj icin..
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Forumda ilk tanıştığım adam gibi adam dediğim abilerden biri yazın sabahlara kadar sohbetler ettik onla çok nasihatını aldım..Beşiktas hakkında çok tartıştık..İyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan biri Umarım istediği herşey gönlünce olur..Ona hayatında başarılar.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |