![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
Bugün forumumuzun bi diğer dişi kartalı Mehtap'la beraberiz ![]() ![]() Öncelikle biraz bize kendinden bahsedebilirmisin? 21.01.1986 Kayseri doğumluyum....düzcede üniv okuyorum.bu arada hala bilmeyenler varsa adım mehtap.. Forum ile ne zaman Tanıştınız ve bu olay nasıl oldu? baya oluyo...nette geziniyodum dikkatimi çekti..biraz takipten sonra üye oldum Özel Yaşantın nasıl? Şu anda bir ilişki Yaşıyormusun? azıcık ucundan anlatabilirmisin? özel yaşantım harika ötesii.nispet ediyo gibi olmuyum da.. ![]() 3 yıl dedin böyle istikrarlı bir ilişkiyi neye borçlusunuz bizde öğrenelim? ![]() ![]() Hayattan beklentilerin neler ? çok şey bekliyorum..güzel bi iş,eş ve aş bide aşkk ![]() Biraz da sosyal yaşamdan bahsedelim?Sosyal yaşamda nasıl birisindir? çok geyik biriyim ![]() ![]() Varsa fobilerinle birlikte hobilerini sayabilirmisin? fobi olarak aslında pek korkmam bişelerden ama yalnızlık ve başarısızlık bnm için en kötü şey.. hobi : yine gezmek,tabanlarım şişene kadar koşuşturmak...seyahat etmek...ve bölümümle ilgili olcak doğa...çok sewiyorum..doğada olmak bana huzur veriyoo Kendini 4 kelime ile tanımla desek? deli hep gülen detaycı yardımsewer ![]() Televizyonla aran nasıl dizilerin varmı özelliklede magazin programları hakkında ne düşünüyorsun? magazin önceden aciip izlerdim ama şimdi aramıyorum pek..tiksinç geliyo hatta.. dizilerim cnbc-e dizileri çok hoşuma gider.boş zamanlarımda sürekli cnbc-e deyim. ![]() Kelime oyunu: Beşiktaşforum:nette vaktimin en çok geçtiği yer...arkadaşlarımı çok sewiyorum.. Baki:Mümkünse uzak dursun adını felan duymak istemiyorum Aşk:Hayatım Nuran:Forumun annesi ![]() Msn:Vazgeçilmezim Son olarak söylemek istediğin bişey varmı mehtap ? özgür,bener barış meriç özlem ve adını sayamadıım bütün forum...hepinizi çok seforumm...iiki hayatımdasınızz.. Verdiği samimi cevaplardan dolayı mehtap arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim...
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu AyTeK54 tarafından (04-02-2007 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() | Nuran:Forumun annesi ![]() hehe ![]() ![]() tşk mehtap bana geometri sorusunda yardım ettiğin günü hiç unutmıycam ![]() Forumumuzda devamlı olan dişi kartal SEN'i görmek çok güzel ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 Konu NuraN tarafından (05-02-2007 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Son olarak söylemek istediğin bişey varmı mehtap ? özgür,bener barış meriç özlem ve adını sayamadıım bütün forum...hepinizi çok seforumm...iiki hayatımdasınızz.. Teşekkür Ederim Mehtap Sende Aynı Sekilde.. ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
bide dedikodumu yapma sakıınn ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Son olarak söylemek istediğin bişey varmı mehtap ? özgür,bener barış meriç özlem ve adını sayamadıım bütün forum...hepinizi çok seforumm...iiki hayatımdasınızz.. saol mehtap zaten senle biraraya gelince gülme krizine giriorum ben neden acep ![]() ![]() aytekede tşk ederim bizi tanıştırdıgı için gerçi msnde etmiştim ama neyse ![]() bu arada resmini çok begendim nerde çekindin bölee ![]() Konu dkartal tarafından (05-02-2007 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Son olarak söylemek istediğin bişey varmı mehtap ? özgür,bener barış meriç özlem ve adını sayamadıım bütün forum...hepinizi çok seforumm...iiki hayatımdasınızz.. saolasin mehtap allah razi olsun sende bizim icin onemlisin. reportajin super olmus seni co seviyoruz mehtap ![]() ![]() ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kısa ve öz olmuş röportaj tşk ler mehtap bize mantı yapsana ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |