|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-02-2007, 22:25 | #1 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
Bugün Dişi Kartal Gülce İlk önce bize kendinden bahsedermisin ? 27.08.88 samsun doğumluyum,samsun anadolu lisesi mezunuyum,bu sene de üniversiteye hazırlanıyorum Forumla tanışman nasıl oldu biraz anlatırmısın? Bu yaz tesadüfen nette bi multimedya dosyası ararken :P buldumo zamandan beri sıkı takipçisiyim.. Forumda ilk önce kimle tanıştın hatırlıyormusun? ilk önce dosya indirmek için by_ülken yardımcı olmuştu sanırım ilk onunla tanıştım.. Hayattan beklentilerin neler? ömrümden uzun ideallerim var desem öncelikle üniversitede istediğim bölümü kazanabilmek,çok ilerisi için de beşiktaş yönetiminde yer almak çoooooooookkk istiyorum Hangi bölüm istiyorsun ve niçin? itü gıda müh. hedefim tabi ne olur bilemem :P çünkü son zamanda oldukça popüler ve geçerli bi meslek ve her geçen zaman gıda müh.lerine ihtiyaç artıyor ve de gıda benim ilgi alanım Beşiktaş desek? Hayatta vazgeçemeyeceğim en büyük,karşılıksız hesapsız kitapsız bi sewda Hobilerin Neler? Eski Bjk maçlarını izlemeye bayılırım,sinema ve müziğe ilgim çok fazla,ayrıca 7 senedir keman çalıyorum Müzikle aran nasıl ? müzik hayatımda vazgeçilmezlerim arasında,her türlü müzik dinlerim,kafama göre.. Aşk varmı aşk? aşk doğru yer,doğru zaman ve doğru insanla güzel...şu sıralar benim için dünya üzerindeki tek büyük aşk beşiktaşk Son zamanlarda türk flimleri rehavette beğendiklerin varmı? hmm...walla en son çılgın dersaneye gitme hatasında bulundum :P son zamanlarda beni çok etkileyen türk filmi beynelmileldi Son olarak kelime oyunu: Forum:vazgeçemediğim tek site Para:Fazlası zarar :P i.toraman:nerden bildin çok sewdiğimi,adam gibi adam.. Msn:Müthiş bi icat,allah bulandan razı olsun :P Verdiği samimi cevaplardan dolayı Gülce arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirm..
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
|
17-02-2007, 22:29 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | ben de aytek arkadaşıma verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederm..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
17-02-2007, 22:31 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | gülceyi de tanımış olduk itü gıda müh inşallah istediğin yeri kazanırsın gülce | ||
17-02-2007, 23:01 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | Teşekkürler roprtj için tanımış olduk.. inş. hedeflerine kavuşursun..
__________________ Besiktas JK . | ||
17-02-2007, 23:37 | #10 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | Gülçee..Röportajındanda anlaşılacağı gibi çok güleryüzlü,cana yakın bi dişi kartal...Çok iyi hedeflerin var inşallah herşey istediğin gibi olur
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |