|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
19-02-2007, 21:18 | #1 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
Bugün Forumumuzun daimi üyerlerinden Emre ile beraberiz... İlk önce bize kendinden bahsedermisin emre ? 20 yaşındayım istanbul doğumluyum 2004 yılından beri üniversite gereği muğlada okuyorum Hangi bölüm ve memnunmusun ? Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi 3. sınıf, bölümümden memnunum ama biraz zor yavv. Muğla merkezdeyim hoş sakin bir yer öğrenci şehri resmen merkez tatil yerlerinin yakın olmasıda oldukça güzel Forumla tanışman nasıl biraz anlatırmısın? Bjk 100. yıl albümünü arıyorum nette odin.net te buldum orada besiktasforum yazıyordu bir gireyim dedim hoşuma gitti o zamandan beri buradayım Gelecekle ilgili planların neler? Vallahi bugünümü bakıyorum inş. vatana millete yararlı işler yaparım geleceği gelecekte düşünmeli yani Basketbol hakkındaki düşüncelerin ? Basket oynamışlığım var hem takım anlamında hemde street ball anlamında ama ülkemizde basketbol hala hak ettiği yere gelmiş durumda değil trbünler yalnızca milli maçlarda dolu potalar standart değil çoğu yerde yeterli alanlarında olduğu söylenemez. Çok doluyum bu konuda çünkü bizim burdaki potalarıda yıkmışlar havuz yapacağız diye Müzikle aran nasıl şu sıralar kimlere takılıyorsun? Vallahi hiç aram yoktur müzikle ama Barış Manço hayranıyımdır Sinema desek ? varmı beğendiğin aktörler aktristler.. Sinemayla aram çok iyidir özellikle Türk filmlerinin tamamına gitmeye çalışırım ama Aktörlerim dersen Robert De Niro aktrist Angelina Jolie film Komşu kızı... Biraz da sosyal hayattan bahsedelim neler yaparsın hobilerin felan bahset bakalım.. Evi çok severim genelde arkadaşlar P.E.S. oynarız halı saha maçları yaparız basketboluda arkadaş bulabildiğim sürece oynamaya çalışırıöm Boy pos endam.. vardır muhakkak bi yengemiz? 1.85 boy 70 kilo yenge yok vallahi çok isteyen var beni ama Aması ? Vallahi ben hayatımın kadınını bulmak istiyorum tek günlük birliktelikler bana göre değil henüz öyle birini bulamadım yani Evde futbol ortamı nasıl ? Ailece Beşiktaşlıyız ben kendimi bildim bileli statlardayım babam eski bir futbolcu 47 yaşında olmasına rağmen hala Turnuvalara katılır Bir çok takımda oynamış biri ama Trabzonsora transfer olacağı zaman Gençlerbirliği forması giyerken sakatlanmış ve iş hayatına atılmış Sürekli maçlara gitmeye çalışıyoruz babamla zaten baba oğuldan çok abi kardeş gibiyiz... İmkanın olsa hayatta değiştirmek isteyeceğin 3 şey? Yalnızlığı, Hüznü ve Yalancılığı ortadan kaldırmak isterim Son olarak kelime oyunu: Para:Olmazsa olmaz Beşiktaş:BeşiktAŞK Forum: bir çok arkadaş Hayat :değerini bilmeliyiz Röportajdan dolayı Emre kardeşime teşekkürü bir borç bilirm...
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
|
19-02-2007, 21:26 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | tşkler beyler..tanımış oldk emre senide
__________________ Besiktas JK . | ||
19-02-2007, 21:29 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | forumda ilk emre kardeşimle tanıştık onun için yeri benim yanımda çok ayrıdır dostum ,kardeşim,arkadaşımdır. emre kardeş iyi ki varsın vallahi çok isteyen var beni ama seni istemeyen ölsün emre kardeş | ||
19-02-2007, 21:30 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Uzun zamandır tanıdığım bi insan eskisi kadar konuşma fırsatımız olmasada yine hala muhabbet ettiğim biri.. Muğla hakkında verdiği bilgiler için çok Teşekkür ederim ona okumak istediğim bi yer tabi istanbuldan sonra umarım hayatta istediği bi çok şey gerçekleşir.. Kendine güzel bak abi hayatta başarılar..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
19-02-2007, 22:55 | #7 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 22 | çok sıcak bi roprtj olmuş....ellerinize sağlık.. emre kankam bnm...çok ii anlaşıyoruz...çok anlayışlı...bide ne zmn chatbox a bişeler yazsak hep aynılarını yazıyoruz ne hikmetse.... iiki seni tanımışım kanka allah yolunu açık etsiin..
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
19-02-2007, 23:10 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | emreyi de tanımış olduk,güzel röportaj olmuş,umarm hayatta istediğin her şey gerçekleşir,teşekkürler ikinize de..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
20-02-2007, 00:03 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 | Emre ile Forum disinda hic görüsmemize ragmen gercekten paylasimdan yana yardimsever ve saygili olusunu görüyorum ve yorumlarini begeniyorum... emre insallah hersey diledigin gibi olur...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |