![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üzerindekiler bana yabancı değil Suratındaki yaralar, karalar, kirler Bana birisini hatırlatıyorsun KÜÇÜĞÜM Üzerindekiler bana yabancı değil Yırtık suveterin, pantolonun, çizmen, çorabın Sakın pişman olma, kızma kızdırma... Sembol olmak katil olmaktan çok daha zor Yemekten, içmekten, direnmekten zor Küçüğüm... Ben kimim diye soruyorsan Biz tabiatla kardeşiz. Yemeyle, içmeyle, hatta uçakla, suyla, kuşla, böcekle... Ama yinede bana ne olmuş diye soruyorsan Kızma kızdırma Hani doğruluktan dürüsrlük doğar derler ya Bence sana deniz çarpmış KÜÇÜĞÜM Ki ben beni bildim bileli ne ben beni buldum kendimde Ne de kendim beni buldu bende İşte ortalığın arazisi olup Kaynadık dünyanın kazanında Dünya kazan oldukça ben bir kepçe Doldum tabaklara birden daha birçok kere Hani ya GÜLÜM İşçi olup emek tutarcasına Ben beni bildim bileli Ne ben beni buldum kendimde Ne de kendim beni buldu bende Yani bir başlamaya gör Çocuk olursun; bir yandan severler bir yandan döverler Okursun adam olursun iş bulamadınmıda hiç dinlemez söverler Ben boks şampiyonu olamam ki hayatı nakavt edeyim Ben kültürümü hayata adadım hayatı tanımlayamıyorum HAYAT nedir acaba? Hergün paket paket alıp içtiğimiz sigaralar mı? Akşamları eve gelen babanın boş o bomboş bakışlarımı Bilmiyorum Yıldızlardan kopup gelmişti dünyama Yıllanmış ağaçların dökülen sarı yaprakları gibiydi Etraf toz, toprak, kan,göleç Adına ne seher yeli diyebiliyorum Ne de toz pembe Ama şunu çok iyi biliyorum ki Bir çocuğumuz olursa adı DENİZ olmalı İster kız ister erkek farketmez hiçbiri Fakat bakışları farketmeli Güneş gibi olmalı Aydınlatmalı herbir tarafı herbir yandan bir bir bir çocuğumuz olursa adı denız olmalı denız kadar engin, denız kadar coşkun denız kadar sıcak, denız kadar güzel bir çocuğumuz olmalı adı denız olmalı denız dedim adına adı denız olmalı...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeldi emre abi. Teşekkürler ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deniz... deişik + güsel bi şiirdi tşkkrler emre abi ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harikaydı kardeşim...Paylaşımına sağlık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |