![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "hiçbir aşk öncekinin, sonrakinin aynısı olmasın, her aşk, her macera, yeni, farklı, yaşanmamış, tahmin edilememiş bir hikaye olsun. daha önce yazılmamış, daha sonra yazılamayacak olsun. bütün karakterler saçmalasınlar içinde. bütün saçmalıklar gülümsetsin kahramanları, canları yanarken, saçmaladıklarını bilerek saçmalasınlar. hiçbir kural olmasın gönüllerinde, hiçbir beklenti durmasın önlerinde. Yoksa kimsenin umurunda değil, herkesin yaşadığı aşklardan birine bulaşmak. yalnızlık, her şeyden güzel. yalnızlıktan daha güzel bir keyfin keşif yolculuğuna katlanamayacaksa gönlün, boşver zaten." - armando diego maradona / arjantin bahçevanlar derneği çaycısı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mak danılds ın hepi miil larına sardım çünkü şrek oyuncaklarına kafayı taktım içim rahat etmeyecek seriyi tamamlamadan eşeğin o komik duruşu çıkmıyor aklımdan aslında karşıyım mak danıldsa sağlıksız yemeklere de kapitalist dünyaya da ama olmuyor istesem de kimse gelmiyor beklesemde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fish and chips... Hiç yemedim... Balık severim...Levrek, Çupra, Kılıç, Kalkan, Yanlız islami usüllere göre tutulması lazım yoksa mekruhtur... Yani bi kere balıkçı abdestli olacak... Oltayı besmeleyle atacak falan... Zaten Bayramda da koç kesmek yerine lüfer dağıtmalı.. Ayıp oluyo öööle uluorta katliam... Teksas katliamı halt etmiş.. kötü kokuyo sokaklar... Kavurma yerine tereyağında Jumbo karides mesela.. öfff canımçekti yine | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | işte bu kapı işte bu sapı daha nasıl olur ki aşkın ispatı... kartal ve pendik gittik gittik geldik... yeni bir sözlük edindim; alfabetik değil kronolojik.. ve genel geçerliliği yok bilakis gayet kişiye özel.. yaşanılan olaylar sonucunda elde kalanı özetlemek amacıyla hazırlanmış... ama son sayfalarında baskı hataları var.. onlarca cümle var "=" eşitliğin sağında.. ama onları karşılayan tek kelime yok sollarında... yaşamak değil de yaşarmış gibi yapmak, aşklaşmak ve bilimum golgi aygıtları.. hastaneler; şifa kapısı; umut fakirin ekmeği.. pasta yesinler ekmek yoksa... pastaneye gitsinler.. tam olarak konuya giremedim ama başlık müsait bu tip vakit kazanmalara.. kaç kilo lazım aşk apla, yeni geldi hormonsuz bunlar, hem bir avuç tuz alıp koşmak serbest... aşklara takke.. takke düştü kel göründü.. endoplazmikretikulumlarında cerahat olan bireyin konsultasyonlarına devam edelim de aşık olsun bari... bu başlık altında kocaman kalın kalın yazmalı aşk diye, daha büyük saçmalama mı var... ve sonuçsuz bir anlam yükleme telaşı yaşasak... öykündüm sevdiceğim mecnuna leyla sen imişsin bihaberim sayısal öğrencisiyim.. kalp dediğin kas.. bu sevimli domates parçasından çok farklı... kan pompalayan, 3+1 dört odacıklı bir mesken.. pompalaya pompalaya.. yetmez bir de ok geçirelim içinden, yay gibi gergin sevdicekten fırlayan.. din gibi, bireyin inanma ihtiyacı... hani bir kolaycılık, rasyonel düşüncenin belinin altına vurma, kanun boşluğu bir nevi... - neden abi böyle yaptın.. - ne biliyiim olm ya aşığım ben.. güzel.. o aşk dediğinizin çekirdeklerini çıkarın da reçel yapın.. kışın enerji verir.. hani derler ya her rengi boyadık bir fıstık yeşilimiz eksik.. neyse ya, o da olur.. oda olur misafir olur.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mey gibi her bir haramın sekri olsaydı eğer ol zaman malum olurdu, mest kim, husyar kim... bilinmeyen kelimeler sekr : şarhoşluk husyar : aklı başında okuduğumuzu anladık mı? her meyde sen o sende bir dem her dem dem sen denden alt alta gelen üst üste biriken yan yana yazılan yana yakıla okunan bıkmadım seni tekrarlamaktan yoruldum ama yazmaktan denden gittin benden... mey soluk, nefes demek içe çekilen mey zaman, çağ demek gelip geçen mey içki demek adabıyla içilen mey koku demek günaydın demeden öpülen mey sen demek her yerde meyhane kendi ekseni etrafında dönen hadise... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ekmeği,şarabı,seni ve beni;fikrimin ince gülüne bulayıp en lezzetlisinden bir sehirlerarası otobüs yolculuğundan vazgeçen yöresel,gayet kişisel bir iç hesaplaşma şiiri yazmak isterdim sevdiceğim ama zamanın önünde duran yaşama sevincim,hayat doluluğum ket vurdu bu kafası karışık yoğun hislerime ve akabinde gelişecek yazma eylemime. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | naytmeyr bifor kırismıs mı yoksa sımels layk tin sıprit mi? gezici mobayl bir saçmalama istasyonuyum yanında,yamacında,dizinin dibinde,dertlerin en gücünde,gece ayazında belki sabah ezanında.ey vücut iklimimin kimyası,şeker dünyası. ne zaman kalbimin kırıklarını aldırmaya gitsem ruhumu portmento da unutuyorum ve geri dönmeye üşendiğimden umursamaz bir kararlılıkla kalp kırığı alma müteahhasısı absolut abi'nin yanında alıyorum soluğu.Geri döndüğümde üşüyor,üşütüyor ruhum hastalanıp karanlığa düşüyor..karanlık-döşek yatarken elinde sıcacık bir ezogelin umuduyla kapımı çalmanı bekliyorum karşı komşummuş gibi ya da nanehuzur kaynatmış da soğumasın diye tatlı bir telaşla hareket eden annemmişsin gibi.her neyse..neyse...öperdim ruhunu ama sana geçsin istemem aşk virüsüm gerçi eminim her sonbaharda tıyniyetsizlik aşısını ihmal etmiyorsun ama yine de belli olmaz ..üzülmeni istemem..öpmeden,üzmeden,üzülmeden uzaktan öperim ruhunu bi yandan yanağımda kurumuş gözyaşlarımı suda eritip karıştırırken. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ( aşağıdaki saçmalamalar ithaldir. Yiğit Özgür'e teşekkürler, seviyorum seni abi ) babam mali müşavirdi, annemse ev kadını. sonra annem mali müşavir oldu, babam şoför. ben doğduktan sonra babam işi bıraktı, annem ağaca çıktı. ağacı teyzem kesti, teyzem suya düştü. suyu inek içti, annem dağa kaçtı. şaşkınlıktan hepimizin çanak çömleğinin patladığını hatırlıyorum. boş zamanlarımda sinemaseverleri döverim .Çünkü çok severler sinemayı. kimse beni o kdr sevmedi.. bazen dünyaya bir timbör tın, bir akina temizhawa, bir firensiz zort hoppala hey olarak gelseymişim ne güzel olurmuş diyorum iki kere evlendm. bu evliliklerimden iki tane karım oldu. ikisi de kız. isimleri vildanla burcu. boşandıktan sonra anneleri onları görmeme izin vermedi. ben de okey dedm. çat pat ingilizce, nay nay almanca bilirim. derdimi anlatacak kdr italyanca, sevincimi paylaşacak kadar ispanyolca bilirim. bu arada japoncayı söküp farsçaya takmak için uğraşıyorum... -------------------------------------------------------------------------- -Başın sağolsun Kadir Abi baban ölmüş.. -Evet sorma çok ani oldu beklemiyorduk. -Nerde şimdi? -Bilmiyorum, aniden ölünce şaşırıp tuttum attım dışarı. -Ne -Annecigimin de kalbi dayanamadı, Hoop onu da arka odadan degaj yaptım.. -Oo-oldu abi, gidiyim artık ben.. -Dur kapıya kadar bi geçiriyim.. not: üstteki iki adet saçmalama Yiğit Özgür'e aittir, eee biliyorum nolmuş aynı nottan en üstte de varsa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Klavyenin içini temizlerken düşünecek çok vakti oluyor insanın...gariptir ama gerçektir...kulak temizleme çubuğu icadıyla daha verim alınıyor nacizane tavsiyemdir.o çubuk düşüncelerinize katkı da bulunmuyor sadece yanlış yerde kullandığımdan öyle bir anlam çıktı sanırım...demek ki klavye temizlerken düşünmeye çok vaktim oldugundan ve bu vakti olabildiğince iyi değerlendirdiğimden yani fazlaca düşündüğümden olacak,cümleleri böyle yanlış yerde kullanıyorum.en iyisi mi siz günlere bölün bu temizlik işini..ya da klavyenizin üstünde tost yemeyin...İlla yiyeceğim diyorsanız da üstüne bir gazete serin ya da tabak alın altına...Benim gibi Erol Taş edasıyla girişmeyin..ki eminim Erol Taş'da rol icabı öyle girişiyordu o tavuk butlarına..normalde sanmıyorum öyle yesin eş,dost,aile arasında..gerçi filmde,haydut arkadaşlarının yanında yemeğe öyle abandığından aile ortamında nasıl yediğini kestirmek güç...ama yok yahu film icabı işte...hem bir keresinde Cankurtaran' da ki kahvesinde görmüştüm çay içişini gayet normaldi.Hem ayrıca o sadece filmlerde öyle kötü adam rolündeydi gerçekte öyle değildi ki.Seni seviyoruz Erol ağabey...Senden sonra hiçbir iyi adam kendinden nefret ettirecek kadar kötü adam rolünü iyi oynayamadı...Mekanın cennet olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/serbest-kursu/56729-sacmalamalar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 03:46 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |