![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Anlatması kolay aslında. Hiç korkmadım... Yaşamak gerek deyip balıklama atladım içine. Şaşırmadım, herşey çok geç olduğunda, hikayemi anlattığım insanlar kadar olayları yaşarken. Sürekli benzetmelerle büyüdüm. Yakıştırmalarla bezendim. Her tarafımda çağının ününü yakalamış, guru olmuş hayal tacirleri vardı. Farkettim ama ses çıkarmadım. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar hayallerimi. Düzeltmedim. İçimden gelmedi değil ama yapmadım. İstedikleri şekillere soksunlar diye hayallerimi, hep iki ucu açık kurdum cümlelerimi. Öznesinin yerine herkes oturabilirdi. Yüklemini oluşturan fiilleri herkes yapabilirdi. En çok sesime ses katmak istediğimde sorunlarım arttı. Yankılarını duyuyordum sesimin ama benzemiyordu bendekine. Karşı taraftaki uzaktı, yaklaşamıyordu. Bir kaç defa yaşadım; insanların hayatında ikincil olmak çok kötü. "Seninle ilkleri yaşıyorum" dediğinde birisi mutlu olursunuz değil mi? Oysa yaşatmak istediginiz ilkleri o baskasında çoktan tüketmiştir. Siz de yaşadıkları ise sizin ikincil sıfatınıza layık bir kaç mezedir rakı sofrasına. Unutulmaz belki ama kahretmez, tekrarlanmaz, anlatılmaz, uğruna ağlanmaz. Roller dağıtılmıştır ve de siz, tiyatro oynamaya çok sonradan karar vermişinizdir. Ellerinde olan tek boş yer sahnenin dekorundaki eksik olan sokak lambasıdır. Işık saçarsınız,durduğunuz yerde. Zaman ile beraber roller de akar insanlar gibi. Ama siz dekor olarak kalırsınız sahnede. Belki ilk defa bir çift öpüşmüştür, ışıklarınız altında. Ama bu ilk onların ilkidir. Sizin değil... Bıraktım hayallerimi tacirlere Alsınlar sana ilk rastlayışımdaki izleri benden Ne yankısı olsun, ne anısı Nakaratları birleştirsinler Tüm yollar sana çıksın, mesela masallar anlatsınlar Kapa gözlerini, geç oldu Bırak düşlerinide, saklasınlar Saklan yorganının altına Elini sakla Seni Hayallerimde bulmasınlar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |